Ben Affleck se je vrnil k ženski, s katero je prijateljeval pred J. Lo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gre za slavno hčerko!
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia kick kennedy Ben Affleck se menda že nekaj tednov dobiva s hčerko politika Roberta F. Kennedyja mlajšega, Kathleen 'Kick' Kennedy. Lepotec 36-letnico pozna že nekaj časa. Z njo naj bi namreč prijateljeval, tik preden je obnovil razmerje z Jennifer Lopez, od katere se sedaj po dveh letih ločuje.

Vir je Daily Mail povedal: "Ko se je začel družiti s Kick, je mislil, da je postal del družine Kennedy. A bila je premlada in ni bila pripravljena na kaj resnega." Vir je poudaril, da sta romanco končala, preden se je Ben spet posvetil Lopezovi. "Med njegovim zakonom nista imela afere, se pa njenim prijateljem zdi zanimivo, da se je Ben takoj po ločitvi začel družiti z nekdanjo simpatijo, ki prihaja iz družine, na katero gleda kot na kraljevo družino."

Kick menda zelo ceni igralčevo inteligenco, o svoji romanci z njim pa ne govori veliko, ker ne želi, da bi javnost v njej videla Benovo ljubico. "Od Jennifer se zelo razlikuje. Svojo zasebnost skriva," je povedal vir, ki še trdi, da Kick, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, prav nič ne zanima, kaj si o njuni zvezi misli J.Lo.

Kot je znano, je bila Jennifer tista, ki je pretekli teden vložila ločitvene dokumente, v katerih je kot razlog za razhod navedla nepremostljive razlike. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:48 28. Avgust 2024.

    J.Lo je zahtevna ženska - to so povedali tudi drugi partnerji, saj so vsi zakoni in zveze propadli. Ben pa …

  • 19:37 27. Avgust 2024.

    Problem je v avtorju, ki to objavlja.

  • Syn
    14:17 27. Avgust 2024.

    Dobra odločitev. J.Lo je že res samo za v pozabo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.