Beckhamovi se vračajo v Anglijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Victoria in David Beckham se po petih letih življenja v Ameriki vračata v domovino.
Oglej si celoten članek

Beckhamovi se po petih letih življenja čez lužo vračajo v rodno Anglijo, poroča radaronline.com. Victoria in David Beckham sta sinove že izpisala iz elitne privatne šole v Los Angelesu, kjer so za slavno družino tik pred božičem priredili poslovilno slovesnost. "Dan pred božičnimi počitnicami je  ravnatelj pred učenci in učitelji oznanil, da se Beckhamovi vračajo v London. Prisotna sta bila tudi David in Victoria, ki sta bila ob tej gesti izredno ganjena," je povedal vir.

David je pred kratkim zaključil svojo kariero pri klubu L.A. Galaxy, zato se zdi vrnitev v domovino pričakovana. Victoria pa naj bi v Londonu že iskala najboljše privatne šole za svoje otroke, je še izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.