"Arnold je zasvojen s seksom"

Foto: Žurnal24 O njegovih aferah se bo očitno še dolgo govorilo. (Foto: Reuters)
Pisatelj Ian Halperin, ki je lani izdal biografijo Arnolda Schwarzeneggerja, trdi, da je nekdanji kalifornijski guverner zasvojen s seksom.
Oglej si celoten članek

Zakaj je 25-letni zakon Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver tik pred koncem, verjetno nikoli ne bomo izvedeli. Splošno znano pa je, da se je Arnie v vseh teh letih večkrat spozabil in svojo soprogo prevaral. Leta 2003, med volilno kampanjo za mesto kalifornijskega guvernerja, je celo priznal, da je otipaval ženske.

Ian Halperin, ki je napisal Schwarzeneggerjevo biografijo, trdi, da si Arnold ne more pomagati, saj je bolan. Odvisen naj bi bil od seksa. "Proti njemu je Tiger Woods devičnik," pravi pisatelj, ki je v knjigi med drugim opisal zelo pikanten dogodek z Guvernatorjem v glavni vlogi. Leta 2006 naj bi Arnold namreč poskušal opiti več žensk in jih nato spraviti v posteljo. To naj bi mu zaupala neka producentka, ki ga je opozorila še na eno afero. V vili Hugha Hefnerja je menda igralec z neko brhko mladenko za dve uri izginil v sobo.

Vse te govorice je Maria mirno prenašala. Ko pa se je januarja končala Arniejeva politična kariera, ji je očitno počil film.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.