Angie na robu zloma?

Foto: Žurnal24 Angelina je bila v mladosti odvisna od heroina. (Foto: EPA)
Angelina Jolie naj bi se po navedbah ameriškega tabloida spopadala s precejšnjimi težavami, ki jih odpravlja s pomočjo drog.
Oglej si celoten članek

Ta teden je tabloid Star Magazin objavil govorice o zvezdnici, slavni igralki in režiserki Angelini Jolie, da naj bi bila na robu zloma. Poleg tega naj bi bila na berlinski premieri filma Turist "videti izmučena in utrujena“. Neimenovani vir je za tabloid povedal, da "so ljudje šepetali, da je videti, kot da bi bila na drogah ali kaj takega". "Bili so trenutki, ko je komaj hodila in je potrebovala Bradovo ramo za oporo,“ so še dodali.

Tabloid tudi trdi, da Brad prosi Angelino, naj vzame premor in se sprosti. Vendar naj bi se Angelina že sproščala, in sicer z vinom in tabletami. To naj bi bilo za Brada preveč, saj naj bi "se bal, da se počasi uničuje in da je čas za zdravljenje".

Poleg tega časnik navaja tudi namigovanja v zvezi z drogami, čeprav jih je Angelina prenehala jemati že leta nazaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.