Angelina Jolie odvrgla nedrček

Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea Foto: Profimedia by the sea
Za vse tiste, ki ste zamudili film Ob morju.
Oglej si celoten članek

Film, ki ga je režirala Joliejeva in v njem igrala tudi glavno vlogo, govori o nekdanji plesalki in njenemu možu (Brad Pitt), ki sta na prvi pogled idealen par, na počitnicah v hotelu pa spoznata, da se njuna čustva ohlajajo.

Brad in Angelina sta se pred kamero prepirala in tudi ljubila. Med njima je bilo med drugim zelo strastno v kopalnici, kjer je igralka odvrgla nedrček. Film je bil posnet po Angelinini operaciji, med katero so ji preventivno odstranili obe dojki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:58 28. Marec 2016.

    Zdaj pa tud jest ne vem kako je s njenimi joški . Najprej govorite , da si jih je odstranila …

  • 19:51 3. Februar 2016.

    Kako po operaciji ? Od kje pa potem joški ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.