Amy v službi njenega veličanstva

Foto: EPA
Foto: EPA
Špekulacije okoli novega filma o agentu Jamesu Bondu so v polnem teku. Ena od favoritinj za izvedbo naslovne pesmi naj bi bila Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Čeprav bi bila Amy Winehouse verjetno raje kot v službi njenega veličanstva v službi Jacka Danielsa, je menda ena od favoritinj za izvedbo naslovne pesmi novega filma o Jamesu Bondu - James Bond 23. Skladatelj David Arnold si je Amy zaželel že za film Kvantum sočutja, a se je pevka raje kot v studio zaprla v kliniko za odvajanje. Upoštevajoč njen koncert v Beogradu vse sicer kaže, da bo tudi tokrat tako.

Razvedelo pa se je tudi, da bosta poleg Judi Dench in Naomie Harris v filmu, ki ga bo režiral Sam Mendes, nastopila še Javier Bardem in Ralph Fiennes. Oba naj bi igrala zlikovca.

Produkcija filma naj bi se začela že konec leta, oktobra 2012 pa naj bi prišel v kinematografe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.