Alenka za zdaj žal še ni noseča

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Potem ko se je v slovenskih medijih pojavila novica, da je pevka v veselem pričakovanju, se je Alenka odločila sama razčistiti z govoricami.
Oglej si celoten članek

V slovenskih medijih se je pojavila novica o domnevni nosečnosti pevske dive Alenke Gotar, ki pa jih je pevka nemudoma zanikala."Dejstvo je, da je moja največja želja v življenju, da postanem mama. In ko bom, bom to povedala celemu svetu ter tudi medijem," je sporočila ter obenem zanikala natolcevanja: "Zaenkrat žal še nisem."

O njenem domnevnem partnerju, slovenskem telesnem stražarju, pa je povedala: "Kar se tiče Danijela Praštala: on je moj varnostnik in prijatelj, ki mi je v danem trenutku zelo pomagal."

Poleg tega je potožila, da je že utrujena od nenehnega vtikovanja v njeno zasebno življenje, saj gre za občutljive in boleče zadeve.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:03 31. Avgust 2011.

    Ne vem zakaj, a me ona zelo privlači ... nekaj je na njej ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.