25 milijonov "pošasti" za Gago

Foto: Flynet/JLP
Foto: Flynet/JLP
Kontroverzna pevka Lady Gaga je prva oseba na Twitterju, ki je presegla magično številko 25 milijonov sledilcev.
Oglej si celoten članek

"25 milijonov Twitter pošasti! Danes se tudi uradno počutim kot najsrečnejše dekle na svetu," je zapisala pop diva Lady Gaga na Twitterju, potem ko se je število njenih oboževalcev povzpelo nad 25 milijonov. Pevka se je sicer v zgodovino tega priljubljenega družabnega omrežja zapisala že kot prva oseba, ki je dosegla magično mejo deset, 15 in 20 milijonov sledilcev.

Na Twitterju je sicer kar sedem od devetih najbolj priljubljenih oseb po številu sledilcev pop zvezdnikov: poleg Gage Justin Bieber (na drugem mestu z 2,5 milijona sledilcev manj kot Gaga), Katy Perry, Rihanna, Britney Spears, Shakira in Taylor Swift poleg ameriškega predsednika Baracka Obame in resničnostne zvezdnice Kim Kardashian.



 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.