Z golfom R pristal sredi dnevne sobe

Foto: Profimedia
V nenavadni nesreči je avto prebil zid stanovanjske hiše in pristal v dnevni sobi. V bolnišnici štiri osebe, tudi moški, ki je gledal televizijo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v mestu Rawcliffe v Veliki Britaniji. Voznik, star nekaj prek 20 let, je izgubil nadzor nad najbolj športnim serijskim VW golfom, tipom R, in je zapeljal naravnost v zid stanovanjske hiše

Udarec je bil tako močan, da je prebil zunanjo steno iz opeke, tako da je avto praktično v celoti obstal sredi dnevne sobe. V njej je na kavču sedel moški. Tako stanovalca kot tri potnike v avtu so odpeljali v bolnišnico, poroča BBC. Gasilci so morali pogasiti tudi požar, ki je ob tem izbruhnil. 

Golf R ima 221 kW (300 KM), po letošnji prenovi pa 228 kW (310 KM).

Foto: Profimedia VW golf

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.