Verjamete, da je kdo preživel to nesrečo?

Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina Foto: PPN/Facebook Razbitina
V Belgiji se je pred nekaj dnevi zgodila grozljiva avtomobilska nesreča, v kateri je audija S8 dobesedno razpolovilo.
Oglej si celoten članek

Fotografije nesreče v mestecu Molenbeersel ob belgijsko-nizozemski meji zares poženejo kri po žilah. Audi S8 (serija D2) poljskih registrskih tablic je v ovinku pri visoki hitrosti zletel s ceste in treščil v drevo. Pri tem je avtomobil, ki je bil izdelan še na osnovi znanja iz začetka 90. let, dobesedno razpolovilo, prednji del pa je končal v bližnji hiši.

Kot poroča lokalni medij Het Nieuwsblad, so voznika iz zmečkane pločevine rešili živega in to le z lažjimi poškodbami. Imel je namreč neznansko srečo, da je prav območje okoli voznikovega sedeža kot edini del avta ostalo kolikor toliko v enem kosu. V veliki večini podobnih nesreč imajo delo le še pogrebne službe.

Audi S8 D2 je prišel na trg 1996. Imel je V8 motor z 250 kilvovati, kasnejše različice pa 265 kilovatov. Izdelovali so jih do leta 2002.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:05 23. Junij 2013.

    V audiju letnik 2013 ne bi ostal živ.Garant.

  • 13:12 22. Junij 2013.

    No, k zgornjemu obsežnemu tekstu tehnične zgodovine bi pasal dodatek. O drevesu bi lahko napisali da je raščeno po tehnologiji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.