Slavni na Gumballu

Foto: Žurnal24 Xzibit. Slavni repar ne more skriti avtomobilskega porekla, saj prihaja iz Detro Foto: Žurnal24 Caprice je znani model za spodnje perilo, igralka in televizijska zvezda. Foto: Žurnal24 David Hasselhoff je zadnja leta že stalna zvezda Gumballa. Foto: Žurnal24 Dennis Rodman. Je traba povedati kaj več? Foto: Žurnal24 DJ Muggs je ustanovitelj hip hop skupine Cypress Hill, ki je prodala že več kot Foto: Žurnal24 Ameriška glasbenica in igralka Eva rada sedi v dragih naslonjačih avtomobilov. Foto: Žurnal24 Idris Elba, svetovno znani britanski igralec. Ste gledali Skrivno navezo? Foto: Žurnal24 Travis Barker je že več kot desetletje eden najprepoznavnejših rock glasbenikov Foto: Žurnal24 Maximillion Cooper je vodja Gumballa, seveda pa v reliju tudi vozi. Foto: Žurnal24 Bucky Lasek je eden najboljših skatearjev na svetu. Foto: Žurnal24 Bun B je črn, je repar, pa še iz Texasa prihaja. Foto: Žurnal24 James Bond je ustanovitelj blagovne znamke UNDFTD Foto: Žurnal24 Johan Esbensen oz. Yo je ustanovitelj blagovne znamke Rogue Status. Gotovo ste ž
Eni so zraven, ker imajo denar, drugi zato, ker so pač slavni. Na Gumballu je med več kot sto udeleženci tudi veliko svetovno znanih obrazov. Preverite.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.