Sanjski avto slovenskega menedžerja je ...

Foto: Jernej Lasič
Foto: Jernej Lasič
Na tradicionalnem izboru Poslovni avto leta (PAL) so izbirali najboljše avtomobile za slovenske menedžerje in podjetja. Najbolj veseli so lahko pri znamki Mercedes.
Oglej si celoten članek

Managerski avto leta je namreč postal mercedes-benz razreda S, ki ostaja kralj direktorskega oziroma menedžerskega razreda. Pri časniku Finance, kjer organizirajo izbor, so zapisali, da je v osveženi različici še bližje sanjam voznika in sopotnikov na prostornih zadnjih sedežih. Za dobrih sto tisočakov pa S prinaša razkošje prepredeno s klasiko, ki se zdi večna. 

Foto: Jernej Lasič

Zmagovalce so razglasili še v treh kategorijah. EKO avto leta 2018 je postal nissan leaf, službeni avto leta je volkswagen polo, poslovni avti leta pa škoda kodiaq.

Foto: Jernej Lasič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.