Procee'd GT bo vroča kombilimuzina

Foto: Kia
Foto: Kia
Še nekaj let nazaj bi se ob kombinaciji pridevnika "popopran" in imena Kia verjetno le nasmihali. A pozor, prihaja procee'd GT z zajetno količino moči in atraktivnim dizajnom.
Oglej si celoten članek

Prva uradna risba trivratnega kupeja nakazuje, da bo novinec želel po hitrem postopku doseči spoštovanje med "hot-hatchi". Vidni so posamezni dodatki, kot velika platišča, satovje na dvojni maski in obrobe v živo rdeči barvi.

Tehnični podatki so sicer za zdaj skopi, pri Kii Motors so potrdili le, da ga bo poganjal 1,6-litrski GDI bencinski motor s turbopuhalom in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

Gre bržkone za isti motor, kot že poganja hyundai velosterja, pri slednjem pa zmore 155 kilovatov (211 KM) moči. 

Kia procee’d GT bo predvidoma na voljo v drugi polovici naslednjega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.