Posebna znamka avtov, posebno stojalo za ključ

Foto: Koenigsegg
Foto: Koenigsegg
Koenigsegg je predstavil držalo, ki se z mikrometrsko natančnostjo prilega že tako posebnemu ključu.
Oglej si celoten članek

Švedski proizvajalec hiperšportnikov je pred dnevi na Instagramu predstavil "to moram imeti" držalo za ključe lastnikov. 

Foto: Koenigsegg Koenigsegg ključ Koenigsegg ima že tako enega najbolj nenavadnih ključev za zagon v obliki ščita oziroma znamkinega logotipa v z elementi nordijskega runa, torej pisave nekdanjih Vikingov.

Da bi ključ imel tudi v prebivališču lastnika mesto, ki mu gre, so pri znamki zdaj predstavili podstavek oziroma pravcato kletko zanj. Oblikovana je v duhu znamenitega Fabergejevega jajca. Poliran aluminij je precizno oblikovan in se ključu avta prilega s takorekoč popolno natančnostjo. Pri znamki govorijo o mikrometrih! Ko je čas za zagon motorja, se držalo razklene.

Poleg aluminija so pri izdelavi uporabili tudi ogljikova vlakna in alkantaro, torej materiale, ki krasijo tudi njihove hitre stroje jeska, regero ali gemero. 

Ena od nožic držala ima vgravirano unikatno VIN številko avta. 

Na vsak način posebno, kot je posebna znamka vozil, ki stoji za nekaterimi najhitrejšimi serijskimi avti na svetu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.