Pobegniti je želel s pajka

Iz Srbije, natančneje iz Beograda, prihaja tragikomičen posnetek, kako želi voznik z avtom pobegniti s pajka.
Oglej si celoten članek

Beograjskim redarjem je v noči na nedeljo padla v oči mazda niških registracij, poroča 24sata.rs. Vešči kot so, so ji redarji hitro namestili nosilce, da bi jo dvignili na pajka, nato pa se je zapletlo.

Na prizorišče je prihitel lastnik mazde, se vanjo usedel in želel na vsak način speljati, čeprav je bil z avtom že v zraku. Kakšen je bil epilog spora z redarji, posnetek ne razkriva. Očitno je le nekaj: pri vozniku je bila v ospredju želja, da redarjem pokaže, s kom imajo opravka. Škoda, ki je pri tem nastala na njegovem avtomobilu, je bila drugotnega pomena, čeprav je bila zagotovo višja od kazni, ki naj bi jo plačal za napačno parkirano vozilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:17 9. November 2011.

    Ne vem zakaj , ga redarji sami niso iztovorili , saj je razlog za odvoz prenehal v momentu ko je …

  • 10:04 8. November 2011.

    prov je naredu...

  • 08:37 8. November 2011.

    NS je registracija Novega Sada.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.