Novi center preverjenih rabljenih avtov pri nas

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Slovenija je bogatejša za novi center rabljenih vozil z zanesljivo zgodovino avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Emil Frey Avtocenter širi svojo dejavnost. V tako imenovanem avtomobilskem mestu v Ljubljani so dodali še Center rabljenih vozil. Center deluje pod preverjeno in uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, razteza pa se na površini več kot 2.000 kvadratnih metrov. Podoben center z enakim imenom in poslovnim modelom deluje tudi v Mariboru. 

Avto Švicarji v Ljubljani dokončujejo avtomobilsko mesto

Ljubljanski Emil Frey Select je največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Mogoče je dobiti preverjena rabljena vozil vseh znamk, hkrati pa so na ljubljanski lokaciji na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, ki pomenijo preverjeno jamstvo in kupcem nudijo še dodatno zanesljivost.  Oznako "Mercedes-Benz Certified" prejmejo samo tista vozila znamke Mercedes-Benz, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil.

Foto: Žiga Intihar Emil Frey salon rabljenih vozil

Na enem mestu rabljena vozila vseh znamk

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih starosti in ohranjenosti. Pri tem v Centru jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil. Vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov, prav vsa pa imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.