Nesreča laferrarija pred kamero v Budimpešti

Foto: Youtube/Hungary GsmVonal
Foto: Youtube/Hungary GsmVonal
Sredi Budimpešte je nekdo raztreščil hiper avto ferrari laferrari. Medtem ko so ga snemali. Je potrebno kaj dodati?
Oglej si celoten članek

Ni povsem jasno, kako je vozniku okoli 1,5 milijona evrov vrednega ferrari laferrarija uspel takšen podvig. Medtem ko mu je v drugem avtu sledil nekdo s prižgano kamero (namig kamermanu - kupi si bolj zmogljiv pametni telefon!), je v čudnem manevru na ulicah madžarskega glavnega mesta skušal prehitevati, pri tem pa je avtu s 708 kW skupne moči in prek 900 Nm navora odneslo zadek.

Italijanskega superšportnega hibrida je katapultiralo v bližnje parkirane avte, kjer je obstal konkretno obtolčen. Je voznik preveč šaril po gumbih nadzor stabilnosti? Lekcija ne bo poceni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:05 7. November 2015.

    V denarnici preveč v glavi prazna slama.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.