"Ne tako, premalo D vitamina dobiš ..."

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Ljudje smo res mojstri za vse, so pripisali gorenjski policisti.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so obravnavali voznika manjšega kombiniranega vozila, ki je želel kar na strehi odpeljati nevarno in zelo težko armirno mrežo. Ob tem ni le močno presegel dovoljene obtežitve strehe, temveč mu je nevarni tovor z otrimi konicami segal daleč prek robov vozila.

"Ljudje smo res mojsti za vse. Vprašanje, kako se tole konča, če prileti v pešca, kolesarja, motorista, ...", so zapisali na PU Kranj. In dodali še en hudomušen komentar. 

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:23 4. November 2020.

    ma dejnte no, prevozi dons niso več tako dragi, če maš solde za tele mreže, boš pa še nekaj dal …

  • 10:24 4. November 2020.

    Jaz sem pripeljal na isti način enih 10 mrež samo popolnoma drugače naloženih. Tudi na sprednjem odbijaču je bila potpora …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.