Na cesti že čez nekaj let

Foto: Audi Audi A2 Foto: Žurnal24 Yo concept Foto: Volkswagen Volkswagen nils Foto: Smart Smart forvison Foto: Škoda Škoda MissionL concept Foto: Renault Renault frendzy Foto: Peugeot Peugeot HX1 Foto: Opel Opel RAK e Foto: Facebook Maserati SUV Foto: Land Rover Land rover DC100 Foto: Kia Kia GT Foto: Jaguar Jaguar C-X16 Foto: Ford Ford evos Foto: Citroën Citroën tubik Foto: BMW BMW i3 in i8 Foto: Audi Audi urban Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 4C Fluid Metal
V Frankfurtu bo razkritih kar nekaj konceptov, ki jih bomo kmalu že v serijski obliki lahko videli tudi na naših cestah. V fotogaleriji preverite, kateri avtomobili so to, več pa izveste tudi s kliki na povezave z imeni konceptov v novici spodaj.
Oglej si celoten članek

Alfa Romeo 4C Fluid Metal

Audi A2 concept

Audi Urban Concept / Urban Concept Spyder

BMW i3 Concept in BMW i8 Concept

Chevrolet Miray concept in Chevrolet Colorado Rally concept

Citroën Tubik concept

Ford Evos concept

Kia GT concept

Opel RAK e Concept

Peugeot HX1 concept

Renault Frendzy concept

Škoda MissionL concept

Smart Forvision concept

Volkswagen Nils concept

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.