Alfa pripravila presenečenje

Foto: Alfa Romeo Alfa Romeo 4C concept Foto: Žurnal24 Alfa Romeo 4C concept Foto: Žurnal24 Alfa Romeo 4C concept Foto: Žurnal24 Alfa Romeo 4C concept
Iz Alfe Romeo so sporočili, da bodo na avtosalonu v Frankfurtu predstavili novo konceptno različico alfe 4C concept, ki so jo prvi videli obiskovalci letošnjega avtosalona v Ženevi.
Oglej si celoten članek

Gre za alfo 4C concept v različici fluid metal, serijski model pa na trgu pričakujemo leta 2013.

Koncept ima štirivaljni 1750 turbomotor (z več kot 200 konjskimi močmi), Alfin sistem D.N.A., TCT-menjalnik z dvojno sklopko, pogon na zadnji kolesi, zahvaljujoč uporabi ogljikovih vlaken pa tehta vsega 850 kilogramov. Športni dvosed v dolžino meri okoli štiri metre, medosna razdalja pa je 240 centimetrov. Po besedah vodilnih mož Fiata so glavni aduti novinke vozne sposobnosti, najvišja hitrost presega 250 km/h, pospešek od 0 do 100 km/h pa je manj kot pet sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.