F1 simulator v Ljubljani

Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p Foto: Žurnal24 V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo p
V ljubljanskem koloseju v BTC-ju je ljubiteljem dirkanja in formule 1 na voljo profesionalni F1 simulator na gibljivi platformi, ki simulira vzdolžne in stranske pospeške do 1,7 G.
Oglej si celoten članek

Za varnejšo vožnjo in preverjanje vozniškega znanja so na voljo tudi vaje na simulatorju vožnje v prometu.

Center dirkalne in varne vožnje, ki ga vodi znani slovenski dirkač formule 3000, Vladimir Stankovič, je odprl svoja vrata v ljubljanskem Koloseju. Naprava simulira doživetje za volanom formule 1, ki je enak letošnjemu Renaultovemu bolidu formule.

Za računalniško grafiko skrbi programska oprema PC rFactor Simulator Software – pred dirkačem so trije 22-palčni LCD-zasloni, popoln občutek dirkanja zagotavlja še aktiven volan in 5.1 Surround Sound Sistem.

Voznik ima na izbiro vsa najbolj znana svetovna dirkališča, izkušeni vozniki in tudi kandidati za voznike pa lahko svoje znanje in vozniške sposobnosti preverijo v simulatorju vožnje v prometu, ki ponuja različne izobraževalne in preventivne programe, kot so: prepoznavanje nevarnosti, vožnja pod vplivom alkohola, ekološka vožnja, vožnja po avtocesti, program za bodoče voznike in drugo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.