Čisto zadnji film vragolij pokojnega Kena Blocka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tragično preminulemu Kenu Blocku so se poklonili z doslej še nikoli prikazanim videom njegovih Gymkhana vragolij.
Oglej si celoten članek

Ken Block je 2. januarja letos umrl v tragični nesreči z motornimi sanmi. Smrt velemojstra volana na samem začetku leta je šokirala ne le njegovih oboževalcev, temveč celoten avtomoto svet.

Le dober mesec prej, novembra 2022, je 55-letni Ken Block z ekipo v Mehiki snemal novo nadaljevanje svoje Gymkhana serije. Ker so v Mexico Cityju znova uporabili električno zver v obliki audija S1 E-tron quattro, so jo poimenovali Electrikhana Two.

S Kenom Blockom smo pri Žurnalu24 opravili pogovor. Več TUKAJ.

Foto: Žurnal24 Ken Block ob ford focusu RS Izkazalo se je, da je bilo to po 15 letih poslednje nadaljevanje, odkar je Ken Block prvič šokiral svet z načinom vožnje in posnetki, ki so bili do takrat nepredstavljivi. Zdaj so v produkcijski hiši Hoonigan video objavili in se na prav poseben način poklonili prezgodaj umrlemu mojstru. 

Video si lahko ogledate spodaj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:18 9. December 2023.

    Kje so naravovarstveniki, gume je prepovedano kuriti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.