Čez 6 dni zlikana cesta

Foto: Žurnal24 Veliki premiki v tal so cesto prelomili kot pogačo. (Foto: Facebook)
Ko bi slovenski cestarji delali tako hitro, si lahko mislimo ob fotografijah popravljene ceste, ki je bila po uničujočem potresu na videz odpisana.
Oglej si celoten članek

Japonci vedno znova dokazujejo, kako učinkoviti so v primerjavi z drugimi. Lep primer je 150 metrov ceste Great Kanto, ki je bila sodeč po zgornji fotografiji po potresu 11. marca nepopravljiva.

 

Foto: Žurnal24 Japonska cesta

 

Slovenske oblasti in cestne službe bi za takšen zalogaj zagotovo potrebovale več let, Japonci pa so cesto spravili v red v manj kot tednu dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.