Brutalnemu roparju jo je posvetila pravica skazica

Foto: Youtube/Reading Metro Taxi
Foto: Youtube/Reading Metro Taxi
Kamera je posnela rop taksista s srečnim koncem. No, ne za roparja.
Oglej si celoten članek

Posnetek prikazuje brutalni rop taksista v mestu Reading v ZDA pred nekaj dnevi. 25-letnega taksi veterana je maskirani moški spravil v smrtni strah in mu pobral vse, kar je imel v žepih ... Ampak gledalci že od prvega trenutka lahko spremljajo, kako veliko napako je storil nasilnež. 

"To lahko narediva na težji ali lažji način, človek," je osumljeni Victor Martinez-Herrera zabičal taksistu Ralphu Valletti, ko je skočil v njegov taksi in mu uperil pištolo v glavo. "Pokaži mi denarnico in telefon. Pokaži, če nočeš umreti, človek!"

Taksist je v strahu za življenje rotil roparja, naj ga pusti pri miru, saj nima več denarja pri sebi, a ropar še ni imel dovolj in je kar vztrajal z grožnjami. V vsega 30 sekundah je drama dosegla preobrat, ko je iz avta zadaj stopil policist ... "O moj Bog, o moj Bog, ne morem verjeti ...!" je do smrti prestrašeni taksist ponavljal na koncu posnetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:25 17. Marec 2016.

    Policist je precej flegma prišel k oboroženemu človeku s pištolo.

  • 06:29 17. Marec 2016.

    naš policaj bi oglobil taksista,ker nima zaklenjenega avta.

  • 06:28 17. Marec 2016.

    takim gre po glavi samo denar in ...droga,rezultat zamegljene oči kot naš cerar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.