Ali poznate znake policistov?

Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti Foto: PU Celje Policist na cesti
Ali veste, kako se vesti na cesti, če pred seboj zagledate policista, ki usmerja promet? Kaj pomenijo gibi mož v modrem, si lahko ogledate v galeriji.
Oglej si celoten članek

Policisti ugotavljajo, da udeleženci cestnega prometa zelo slabo poznajo znake policistov, ki jih uporabljajo pri fizičnem urejanju prometa. Zato bodo celjski policisti do konca junija fizično urejali promet v posameznih križiščih v Celju. S tem želijo ozavestiti občane o pravilnem ravnanju v prometu, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Med prvenstvom fizično urejanje prometa

Omenjene dejavnosti so hkrati priprava na fizično urejanje prometa v križiščih, ki ga bodo policisti izvajali v času evropskega prvenstva v košarki, ki bo v Celju potekalo od 4. do 9. septembra. Takrat bodo policisti predvsem na križiščih, ki se križajo z Mariborsko cesto ob popoldnevih pogosto fizično urejali promet. Udeležence cestnega prometa še posebno opozarjajo, da v času, ko policist fizično ureja promet v križišču, ne veljajo nobeni drugi prometni znaki, temveč je policist tisti, ki ga morajo upoštevati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:27 24. April 2015.

    Ti si preveč samoumeven. Malo se ozri okoli sebe. Eni še vzvratno ne znajo vozit.

  • zic
    09:27 21. Junij 2013.

    blesavo vprašanje??? le kako bi človek naredil izpit, če tega ne bi poznal...halooooo...imejte glavo še za kaj drugega ne le …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.