Šport > Nogomet
9799 ogledov

Slovenski velikan v lov na Luko Modrića!

Luka Modrić Profimedia
Celje naj bi si v svoje vrste želelo zvabiti Luko Modrića, Real Madrid naj bi že obvestili o svoji nameri.

Saga o tem, kje bo prihodnjo sezno nadaljeval svojo kariero nekdanji prejemnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu Luka Modrić, še vedno traja.

Hrvaškemu nogometnemu čarovniku po koncu sezone poteče pogodba z Real Madridom, za usluge enega najboljših vezistov tega tisočletja pa se zanimajo številni klubi.

Real, pri katerem pa večji del sezone ni bil prvem v planu, naj bi bil zainteresiran za nadaljevanje sodelovanja še za kakšno sezono, prav tako mu ne manjka ponudb iz Savdske Arabije in ZDA, kamor v zadnjih letih hodijo nogometni zvezdniki po še zadnjo veliko plačo pred nogometno upokojitvijo.

Prav tako obstaja tudi možnost, da ga bolj kot denar premamijo čustva in se vrne v "svoj" Dinamo, katerega je okrepil pri rosnih 15 letih in pri katerem se je začel njegov meteorski vzpon.

Luka Modrić | Avtor: Epa Epa

Zdaj pa se je v boj za Modrićev podpis kar nekoliko presenetljivo vključil še en slovenski klub. Po poročilih Sportkluba naj bi namreč naši najverjetnejši bodoči prvaki iz Celja Real Madrid že obvestili, da se zanimajo za njihovega vezista.

"Ambicije NK Celje očitno res ne poznajo meja. Po naših informacijah so namreč grofje te dni poslali sporočilo v srce nogometnega Madrida in veliki Real obvestili, da bodo skušali v svoje vrste zvabiti najboljšega nogometaša sveta leta 2018 Luko Modrića," so zapisali pri Sportklubu.

Pri Celju naj bi namreč računali, da bo jeziček na tehtnici trener njihove ekipe Damir Krznar, s katerim naj bi imel Modrić odličen odnos, saj sta pred 20 leti skupaj blestela pri Interju iz Zaprešića, poudarjajo pri Sportklubu.

Ali pa bosta igranje pod Krznarjem ter napad boj za igranje v ligi prvakov dovolj velika motivacija, da zavrne arabske milijone ali vrnitev v domači Dinamo, pa bo pokazal le čas. Nekaj pa je zagotovo jasno ... celjskim ambicijam očitno res ni meja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Zoran
    StarMačk 21:09 22.april 2024.

    Pa ja ne, da pri nas kdo resno razmišlja, da bi lahko Modrića dobil na pogodbo za 500 jurjev in 5 jurjev mesečne plače!??? Za ta drobiž (za njega, da ne bo pomote), bi iša on ća lovit ribu!

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 19:58 22.april 2024.

    He, he...boste "Cjele" prodal ali bo albanska mafija kaj prispevala ali mislite da bi Luka igral za drobiž ?! Bebav članek, skregan z realnostjo...

  • Avatar NickMason
    NickMason 19:51 22.april 2024.

    Odličen nogometaš,če bodo dobro sodelovali v ekipi,ker sam ne bo naredil nič

Sorodne novice