Slovenija > Črna kronika
1833 ogledov

V strugi potoka našli moško truplo

Potok. Slika je simbolična. Slika je simbolična.
Opoldne so v strugi potoka v Idriji našli moško truplo.

V okviru iskalne akcije so danes opoldne v strugi potoka v Idriji našli moškega, ki ni kazal znakov življenja. Pozneje so potrdili, da gre za 42-letnega moškega z Obale, ki so ga na območju Idrije pogrešali od srede zvečer. Na truplu niso ugotovili znakov nasilja, zdravnik pa je odredil sanitarno obdukcijo, so sporočili novogoriški policisti.

Idrijske policiste so v sredo ob 21.40 obvestili, da pogrešajo osebo na območju Idrije. Takoj po prijavi so policisti začeli iskati pogrešanega na območju Idrije in okolice, a ga niso našli. Danes zjutraj pa je stekla iskalna akcija za pogrešanim, policistom pa so se pri iskanju pridružili tudi pripadniki gorske reševalne službe z območja Idrije in Cerknega, več vodnikov z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb in idrijski gasilci.

Nekaj pred poldnevom so v strugi potoka v Idriji našli moškega, a je zdravnik lahko le potrdil smrt in odredil sanitarno obdukcijo. Policisti so o tem obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici ter bodo podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Komentarjev 1
  • Indiana_Agar 18:06 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte sii veeč tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com