Magazin > VIP
14651 ogledov

Znana Slovenka povsem osupnila s to spremembo

Arijanna Sara di Palma instagram
Z novo pričesko je povsem ‘druga’.

Arijanna Sara di Palma, ki je trenutno na potovanju v Istanbulu, je presenetila z novo pričesko. Lepotica, ki je imela lase do zadnjice, se je odločila za konkretno spremembo. Celoten postopek je snemala in posnetek objavila na Instagramu, kjer jo spremlja malo manj kot trideset tisoč ljudi. 

“Pridi z mano se strižt,” je povedala na začetku posnetka in dodala, da če želiš donirati lase, morajo biti te čisti. Frizerka Naomi ji je postrigla štiri čopke las. Nato je sledil preliv črne barve. Arijanna, ki smo jo spremljali v šovu Sanjski moški, se je tokrat odločila za prikupne kodrčke, in ko je bila frizura končana, je skoraj da nismo prepoznali. “Iskreno sem bila tako srečna, ko sem videla, kako mi stojijo krajši lasje,” je povedala Arijanna. 

 

Arijanna je za naš portal julija povedala, da se je po šovu soočila z veliko pritiski in da je takrat čutila, da se mora od socialnih omrežij malo umakniti, da se spet najde. Povedala je tudi, da sta z Blažem ostala dobra prijatelja in da se občasno dobita na kavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Zoran
    StarMačk 21:05 28.marec 2024.

    Sprva sem imel namen napisati nekaj več ampak nima smisla, ker zaleglo itak ne bo nič, zato bom končal le, Žurnal tokrat ste prekašali sami sebe!

  • sandi76 14:22 28.marec 2024.

    Kdo za vraga je to ???

  • sam1 13:26 28.marec 2024.

    Udarna novica,ni kaj !!!!!