Magazin > Film & Glasba & TV
20084 ogledov

Znani bobnar doživlja pekel: Pomagajte mi!

Facebook
Nekdanji član znane glasbene zasedbe iz nekdanje Jugoslavije živi v bedi. "Živim brez elektrike in vode, prosim, pomagajte mi!"

Slobodan Jurišić Jura, nekdanji bobnar uradno najdlje delujoče skupine iz nekdanje Jugoslavije - "YU Grupe" je na svojem Facebooku razkril grozljive razmere, v katerih živi danes, in ljudi prosil za pomoč.

"50 let sem bil bobnar. Igral sem v "YU Grupa". Živim v hiši brez elektrike in vode v Perlezu. Zaradi nesrečnih okoliščin sem ostal brez vsega. Ukradli so mi denar, zato sem zdaj prepuščen na milost in nemilost sodržavljanov. Prosim vse dobre ljudi, ki želijo pomagati z denarno donacijo ", je Jurišić zapisal na spletnem profilu Facebook.

 | Avtor: Facebook Facebook

Svojčas eden najbolj iskanih bobnarjev na območju nekdanje Jugoslavije, ki je svojo kariero poklicnega glasbenika začel leta 1979, živi v mestecu v Vojvodini blizu Zrenjanina. Ekipa srbskega Blica je nekdanjega glasbenika obiskala takoj po objavi sporočila na Facebooku. Novinarjem je odprl vrata in pokazal nekaj, čemur težko rečemo dom. Stene so dotrajane, polne vlage, štedilnik ne dela, dotrajana je tudi sedežna garnitura, okna so stara in razbita okna.

"Šel sem skozi pekel. Prodal sem stanovanje v Zemunu, stanovanje je bilo veliko 20 kvadratnih metrov. Ko sem šel k prijatelju na zabavo, so mi ukradli ves denar, 19 tisoč evrov, ki je bil spravljen stanovanju," je za Blic razkril Jurišić. Jurišić je kariero začel v skupini "Mama Co Co", igral pa je tudi za "YU Grupo".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.