Magazin > VIP
90729 ogledov

Vedeževalec Blaž o 2024: "Grozne karte, res mi je žal da sem sploh pogledal"

blaž knez Instagram
"Leto 2024, številka 8, nosi karto Hudiča in Lune, neusmiljeno kombinacijo, ki napoveduje najtemnejše obdobje!"

Sloviti slovenski vedeževalec Blaž je za Žurnal24 pogledal v prihodnost, ki svetu ne prinaša prav veliko dobrega ...

"Leto 2024, številka 8, nosi karto Hudiča in Lune, neusmiljeno kombinacijo, ki napoveduje najtemnejše obdobje! V uredništvu ste dolgo čakali na odgovore, zdaj razumete, zakaj? Karta Hudiča razkriva omejitve, skušnjave in strah, s čimer se bomo soočali od marca naprej. Grozno leto nas čaka, polno izzivov, posebej v psihičnem smislu. Pričakujte konflikte, verbalne spopade in celo neko obliko vojne. Karta 'pet palic' simbolizira velike konflikte in borbo za uspeh. Čeprav bo do 8. meseca napetost še naraščala, kaže, da se bo proti koncu leta situacija počasi umirila. Grozne karte, res mi je žal, da sem sploh pogledal. Včasih raje ne bi vedel resnice, zato karte skrivam že pred sabo ..."

Slovenija se bo dvignila kot feniks, po svetu katastrofe

"Kralj kovancev v politiki Slovenije napoveduje obdobje neprekosljive stabilnosti in odgovornega vodenja! Slovenija se bo dvignila kot feniks in postala močna evropska država. Po tihoma se standard naše države neopazno dviguje. Pričakujte izjemno gospodarsko rast, trajnostni razvoj in visok standard, celo prehiteli bomo Španijo! Karta obeta obdobje izjemnih priložnosti, ki bodo krepile naš gospodarski položaj. Politika bo zaznamovana z jasnostjo, odločnostjo in močnimi potezami, ki bodo oblikovale našo družbo. Z navdušenjem pričakujem ta vrhunski trenutek za našo prelepo Slovenijo! Zelo sem vesel, da vidim takšne karte. Seveda ne pozabimo na veliko krizo, ki prihaja. Prihaja veliki tehnološki razvoj, ki je zaskrbljujoč, karta Lune se pojavlja povsod, karta iluzije skrivnosti in zmede. Ljudje bodo vse bolj odvisni od telefonov," pravi Knez, ki ostalim predelom sveta napoveduje težave: "V prihajajočem letu nas čaka val negativne energije, kjer se bodo ljudje utapljali v sovraštvu, iluzijah in pohlepu. Medčloveški odnosi bodo trpeli, saj se bo vsak zagnal le za svojim egoističnim ciljem. Pred nami je eno izmed najtežjih obdobij, ki bo preizkusilo našo vzdržljivost. Čakajo nas izzivi, ki bodo razgalili temne plati človeške narave. Čas je, da se pripravimo na trd boj. Neizbežno se bliža gospodarska nevihta! Naraščajoč dolg, globalne napetosti in premočni premiki moči iz zahoda na vzhod so gorivo za prihajajočo ekonomsko krizo."

Knez pravi, da svetu grozita dve veliki podnebni nesreči in ena manjša. "V Indiji vidim velike naravne katastrofe, v Franciji političen udar. V letu 2024 prihaja nov projekt. Nov svetovni preboj je na obzorju! Prihaja revolucija na globalni ravni! Finančna stabilnost zahteva previdnost, medtem ko mojstrstvo manifestacije odpira vrata novim in izjemnim projektom. Pripravite se na svetovno prelomnico! Egipt, velike težave. Mehika, najbolj kritičen bo marec, april in konec julija meseca. Vidim, da se bo porušila zelo velika svetovna znamenitost, kot neka palača oziroma mošeja ali cerkev. Slovenija bo dokaj varna, sever bo prvič po dolgem času občutil posledice."

Nasvet Slovencem: Pustite grehe za sabo

Za konec ima Knez še nekaj nasvetov za Slovence. "Pometite pred svojim pragom! Odgovorno ravnajte s svojimi položnicami, pomagajte šibkim, odpustite zamere in pustite grehe za sabo. Več druženja s prijatelji in družino, več narave! In če hočete res biti brez stresa, odpotujte v tujino, privoščite si kozarec vina ali kave in trikrat zakričite: DALJEEE! Življenje je kratko, zgrabite ga za roge!"

Če imate za vedeževalca še kakšno vprašanje, ga lahko januarja srečate v živo. Več informacij najdete na njegovi spletni strani. 


 

Komentarjev 24
  • tanja_tatjana7 18:40 17.januar 2024.

    Blaž ti lažeš k ps teče. Tko lažeš, da sam seb verjameš. Bumbar na kubik si.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:15 30.december 2023.

    Moraš biti kar brihten,da ti rata toliko naroda nategnit

  • Rena 07:51 30.december 2023.

    To da je blefer dokazujeta dva stavka: Sloveniji napoveduje obdobje...odgovornega vodenja! In da bomo finančno veliki, večji od Španije. No ja, ok, tukaj ima morda prav, Španija bo utonila v krizo, potem smo lahko večji od nje ... Kar pokam ...prikaži večm od smeha. Slovenija in odgovorna politika....