Magazin > VIP
9345 ogledov

Tomi Meglič tako zapečatil svojo zvezo

tomi meglič radio robin Radio Robin
To bo za vedno.

Ljubezensko življenje našega najbolj znanega frontmana Tomija Megliča je vedno burilo duhove in polnilo rumene medije. Ko se je razšel z dolgoletno partnerico Manco Simčič, s katero imata dva otroka, je veljal za enega najbolj zaželenih samcev pri nas. Kdo greje njegovo srce, vse do zveze z voditeljico Taro Zupančič ni razkrival. Ko je bilo te ljubezni konec, je Tomi na Instagramu večinoma objavljal le utrinke s koncertov, kdaj pa kdaj tudi kakšnega z otroki. Vse do novembra 2022, ko je objavil prvi posnetek s svojo novo ljubeznijo Cassie Kagen.

Sedaj pa sta Tomi in Cassie v svoji zvezi naredila naslednji korak. Na roki sta si namreč dala tetovirati ujemajoči se tetovaži, ki predstavljata veliko rdečo rimsko številko X, kar pomeni 10. X se imenuje tudi Siddarthin novi, že deseti album. Fotografijo je salon za tetoviranje objavil na Instagramu. 

Cassie je tudi glavna zvezda novega videospota skupine Siddharta, z naslovom 1Minuta, ki so ga oboževalci že težko pričakovali. V spotu sta Tomi in Cassie njuno ljubezen, bližino in nežnost povsem odkrito in čutno pokazala pred kamero, kar je vsekakor presenečenje, saj je Tomi znan po tem, da svojih zvez ni pogosto in rad izpostavljal javnosti.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:25 26.april 2024.

    Najbolj zaželen tip v Sloveniji si je našel žensko, ki izgleda kot nek hecni marsovček. Hm, me zanima kaj jo dela tako posebno, da je pritegnila njegovo pozornost.