Magazin > VIP
4734 ogledov

Savina Atai pokazala trebušček

Savina Osebni arhiv
"Ženska, ki ima rada sebe, je zdravilo za vse okoli nje," je prepričana Savina.

Savina Atai se ne boji pokazati zaobljenega trebuščka in pravi, da se moramo ljubiti z vsem kar smo. Na plaži v Grčiji, ki je njen drugi dom, je pokazala svoje telesce, ki je majhnemu trebuščku navkljub, vredno vsakega greha. 

"O, živijo, moj pms trebušček. Občudujem žensko telo v vseh oblikah,fazah cikličnosti in življenja, oblinah-neoblinah. In obožujem svoj trebušček,celo tako, da grem na obilno grško pojedino s svojimi ljubimi prijatelji, ki so pri meni na Kreti - na naši plaži je božanska restavracija - po pojedini pa hop na tole slikanje, brez da zadržujem dih in vlečem trebuščka notri. (Kadar Ženske vlečemo trebuh notri ali nosimo pretesna oblačila, s tem škodujemo maternici, rodilom + nadledvičmi žlezi zaradi tega dvigujeta stresni hormon kortizol, ki nas najbolj stara in ubija libido.) V zadnjih tednih sem bila več kot 45 ur v zraku na letalih (SLO-LA, LA-NY, NY-LA, LA-SLO … pa Kreta), polna vode sem, potem me pa še Giorgosova družina pričaka z mizo, ki se šibi od dobrot in to več dni zapored. In ja, tudi to sem jaz in moja edina naloga v življenju je, da se imam rada v vsem, z vsem, vedno. Čedalje bolje mi gre. Včasih sem se sovražila, prezirala, iskala samo napake, samo kaj vse je narobe z mano, se skrivala, zakrivala-zdaj pa se učim nežnosti in ljubezni. Vidnosti v vsem. In, o moj bog,kako hvaležno in odzivno je moje lepo telo! Moj tempelj ljubezni. Rade se imejmo!!!! Ženska, ki ima rada sebe, je zdravilo za vse okoli nje. Ženska, ki se nima, pa strup. Pozdravimo se in objemimo sebe in vse z ljubeznijo," pravi Savina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t be afraid of changes,don’t be afraid to shine and be visible!🦋 If there would be no changes,there would be no butterflies.🦋 And OMG how painful this transformation can be-you feel you are loosing everything that all is dying...but this is the only way that the new is born. When we go THROUGH. I know that you have experienced so many times that you were shining so much,you were to much-and this is why they tried to shut you down,make you smaller,hurt you. And mybe they did. Already as a little girl. And since than you are hiding,making yourself smaller,walking on eggshells,trying not to stand out,not seeing your beauty. But the world needs Butterflies,the world needs you!!! You need you. The world needs Butterflies who shine,are visible,encourage each other and are expanding their wings THROUGH all the changes. Seeing each other,helping each other to shine even more.🦋 It is so so so WORTH to go through everything,so we can become who we truly are. It is so so worth to open up,despite everything,through everything-the more we open,the bigger our wings. The wings are LOVE. Love to everything,for everyone,for ourselves.🦋 And the bigger wings we have-the more people with big wings are in our life,who see us,protect us,love us,encourage us.🦋🦋🦋🦋 (photo: Niko Karo make up: none ☺️) #bethechange #butterfly #shine #througheverything #trueyou #iseeyou #expansion #beyou #transformationtime

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice