Magazin > VIP
11985 ogledov

Astrologija: Ta dva znaka ta mesec čaka usodna ljubezen

ljubezen
Pripadniki teh dveh znamenj čaka pester junij. Ljubezen bo njihovo življenje postavilo na glavo.

Kozorog
Kozoroge čaka eden najpomembnejših mesecev tega leta, saj jim bodo ljubezenske zvezde naklonjene. Venera vam bo prinesla mirno in romantično energijo, še zlasti tistim kozorogom, ki so že v resnih zvezah. Okoli 6. junija lahko pride do spreminjanja načrtov, ki ste jih imeli s partnerjem. Po 14. juniju, ko bo Venera vstopila v leva, se bo na vašem ljubezenskem področju zelo veliko dogajalo in ti dogodki bodo spremenili vaše življenje. Obdobje med 16. in 27. junijem bo zelo turbulentno.
Samskim kozorogom bodo aspekti med Venero, Uranom, Marsom, Jupitrom in Plutonom prinesli karmično ljubezen z nekom, ki je rojen v znamenju raka, rib ali bika. Ta ljubezen bo zelo zanimiva, a obenem tudi polna izzivov.


Rak
Raki bosta na začetku junija zaradi Venere polni pozitivne energije, ki jo bodo velikodušno delili s partnerjem. Obdobje po 7. juniju bo zaradi aspekta med Venero in Jupitrom polno ljubezni, sreče, zabave in  kreativnosti. To obdobje bo zelo naklonjeno rakom, ki bi radi povečali družino.

Samske rake na začetku meseca na izletu ali kakšni zabavi čaka velika ljubezen. Med 14. in 24. junijem se lahko pojavijo določene dileme. V tem času se lahko pripadnikom tega znamenja zgodi, da jih bo Amorjeva puščica zadela na delavnem mestu, a bodo hitro spoznali, da bi bil odnos s to osebo zapleten. 28. junija se bodo vse ljubezenske dileme, težave razrešile in razveselili se boste lahko srečne zveze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.