Magazin > VIP
29598 ogledov

Foto: Opa, takšen žrebec je bil nekoč partner Tanje Žagar!

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed
Pokazal, kako je bil videti leta 1993.

Miki Šarac je danes bolj znan kot partner naše priljubljene pevke Tanje Žagar, a nekoč je bil on tisti, ki je razvnemal množice. Šarac je leta 1983 ustanovil skupino Romeo, ki je svojčas veljala za najmlajši slovenski cover band. Leta 1985 je vzporedno z nastopanjem v skupini Romeo deloval tudi v ljubljanski tehno-pop zasedbi Moulin Rouge, s katero je izdal svojo prvo malo ploščo, na kateri so posnete pesmi Svet je za Glorijo, Ljubavni ritam in Mi plešemo. Leta 1986 se je z Miranom Rudanom priključil novi zasedbi skupine Rendez-Vous kot klaviaturist in saksofonist. V takratnem obdobju so posneli ploščo Debela deklica z istoimenskim singlom. Leta 1987 je Šarac začel solistično glasbeno pot in z njo končal leta 1995, kot piše na spletu. 

Po koncu aktivnega glasbenega nastopanja je ustanovil produkcijsko hišo Studio Gong. Svojo glasbeno pot je usmeril v glasbeno produkcijo, deluje tudi kot avtor in menedžer. Leta 1996 je ustanovil slovensko najstniško zasedbo Foxy Teens in spoznal našo priljubljeno pevko Tanjo Žagar, s katero sta kasneje par postala tudi zasebno in s tem presenetila javnost. Danes imata dva otroka in cel kup glasbenih hitov, ki sta jih ustvarila skupaj. 

Nedavno pa je Miki pokazal, kako je bil videti, ko je bil na vrhuncu svoje glasbene kariere in objavil več kot 30 let staro fotografijo, iz leta 1993. Zagotovo je imel trume oboževalk! 

Miki Šarac | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 2
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:49 30.april 2024.

    Žrebec???? Prej Polizani Pizdunček!!!

  • metod7 10:03 30.april 2024.

    Na Debelo deklco jaz ravno ne bi bil ponosen...

Sorodne novice