Magazin > Film & Glasba & TV
19409 ogledov

To je najbolj šokanten nastop v zgodovini Evrovizije, omrežja gorijo!

Evrovizija Instagram
Predstavniki Irske šokirali Evropo: "Sodni dan!"

Bambie Thug (31),  ki se sicer označuje za nebinarno osebo, in plesalec iz Irske sta sinoči nastopila v prvem polfinalu izbora za pesem Evrovizije in s svojim nastopom šokirala gledalce pred malimi zasloni po vsem svetu.

Nosila sta rogove, na koži imela poslikavo številnih simbolov in plesala obkrožen s svečami. Pesem od drugih izstopa tudi po "tršem" zvoku in tempu, stavnice so skladbi napovedale uvrstitev v finale in tako se je tudi zgodilo. 

Skladba, ki jo izvaja Bambie, se imenuje "Doomsday Blue" in si jo bo svet zagotovo zapomnil. Močan make-up, intenzivna obrazna mimika, pa tudi prepričljiv vokal ... Zaradi nastopa družbena omrežja dobesedno gorijo, odzivi pa so deljeni. Nekateri hvalijo njun trud in nastop, drugi poudarjajo, da tovrstna predstava ni primerna za Evrovizijo. "To je dobesedno demonsko. In naša nacionalna radiotelevizija RTÉ podpira to odkrito čarovništvo. Odvratno," so menja nekateri, drugi pa ga hvalijo: "To je bil najbolj izviren nastop, ki smo ga imeli v vsej zgodovini Evrovizije in to resno mislim, tako prekleto sem brez besed. To mora zmagati."

Bambie pa je razjezil tudi EBU, zahtevali so namreč, da s kostumov odstrani napise "Svoboda za Palestino" in "Prekinitev ognja", kar je potrdil tudi na tiskovni konferenci.

Komentarjev 30
  • sandi76 08:29 09.maj 2024.

    Evrosong je že zdavnaj postal Evrocirkus. Potrebno je ukinit glasbo in naj nastopajoči samo še prikazujejo svoje izpade, na koncu pa se nagradi tistega, ki ima najbolj butasto predstavo !

  • mina6 22:22 08.maj 2024.

    EVROSATANIZEM

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:52 08.maj 2024.

    Ančka ne bluzi! V zgodovini Evrovizije je za enkrat najbolj šokanten nastop še vedno v lasti finske hardrock glasbene skupine Lordi! Nastop in pojava tega črnega hudičaka je v primerjavi z njihovim epskim nastopom in pojavo nula, zero, 0!!!

Sorodne novice