Magazin > Bizarno
19948 ogledov

Mož bogate Slovenke ušel s striptizeto

Ste mu že zaplesali striptiz? Žurnal24 main
Pravi, da jo ljubi.

Imel je udobno življenje, a se je zaljubil v striptizeto. To je zgodba Slovenca, ki jo je na priljubljenem forumu Starševski čvek objavila njegova prijateljica. 

"Dragi moji, za dobro jutro vam pišem eno resnično zgodbo, kakšen papak je moj bivši sodelavec. Star je 55 let in že 30 let poročen. Z ženo se je poročil, ker je iz dobre, bogate družine in sta lepo podedovala. Vsa ta leta je bil njen postrežnik, ji več ali manj brisal rit, ona ga je pa z denarjem zalagala. To je že šlo nekaj časa, ampak mu je dok***** njen grd odnos do njega. V 2022 je spoznal bivšo striptizeto, se vanjo menda zaljubil, ločil od prve sponzorke in jo dobro odrl. Sva pred nekaj dnevi govorila, pa mu jaz pravim 'čuj, pa ti res nisi zdrav, da si bogato ženo za mlado striptizeto zamenjal, ta tako nič nima, pa vsi so se po njej drsali'. Me pogleda in reče: ?Jaz jo ljubim in to je edino kar šteje.' Najprej se mi je zdel pravi bedak, ampak mi je dal mislit'. K vragu vse, bajte, pleh, denar, če ni ljubezni. Ona ima res da umazano preteklost, je pa poštena in srčna ženska, ki ga ima iskreno rada. Tako da, dragi moji, vam povem, če ni ljubezni, ni nič. Je edina stvar, ki v življenju šteje," je zapisala uporabnica foruma, ki se je podpisala s psevdonimom Samo ljubezen šteje. Se strinjate?

Tako so ji odgovorili nekateri uporabniki foruma: 

"Saj striptizeta bo pa njega fajn odrla, brez skrbi. Ljubi jo nekaj drugega, ne on, temveč tisto med nogami."

"Na tem forumu ne boš prebral razumevanja, ampak samo zgražanje od žensk pr***, lovač, ki so iste kot njegova bivša. Če je zgodba resnična, vsaka čast in veliko sreče obema!!"

"Pa kakšen gnoj od človeka. To niti m od moškega ni. A večina je točno takih in bi sami isto naredili, če bi imeli možnost."

"Melek, potrošna roba je to. Je pač zamenjal za boljši model, pa še bolj ugodna letnica je."

"Ah, prvo leto se vsi držimo za rokce, zaljubljeno grulimo, metuljčki poletavajo okoli naših zaljubljenih glav. Potem pa pride čas streznitve …"

"Ko  smo mladi, vsi mislimo, da nas bo denar osrečil, dokler ne pridemo do denarja in vidimo, da ni tako. Sreča se skriva v ljudjeh, izkušnjah, trenutkih, ki jih delimo. Z njimi rastemo in tega se spominjamo. To je tisto, kar lepša dneve."

Komentarjev 2
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 14:39 18.februar 2024.

    Ljubezen je kemični proces, ki se pri moškem dogaja med njegovo zgornjo in spodnjo glavo, pri čemur je zgornja zgolj v napoto..Ostale zadeve pa so, varnost, ugodje, reden seks in potem pridejo otroci in ostane le še obveznost...Se pa da ...prikaži veča v zvezi povsem ugodno živeti. če oba te zakonitosti poznata...In konec koncev, še na avto se sčasoma navadiš, tako, da ti je težko ko ga menjaš za novega...Zato je pametno obdržati oba, je pa to dražja varianta :DD

  • Pierre 11:40 18.februar 2024.

    Zakaj ima striptizeta ''umazano'' preteklost??? Sicer pa je v naši naravi tako, da mi moški poiščemo drugje, če ne dobimo doma...

Sorodne novice