Kranj
45 ogledov

Odkrijte čarobnost glasbe in plesa

otroci in glasbila Profimedia
Glasbena šola Kranj pripravlja dva zanimiva dneva odprtih vrat.

Nastop s predstavitvijo glasbil bo potekal v petek, 10. maja 2024, v dvorani na Trubarjevem trgu 3, in sicer ob 17.00 in 18.00. Otroci bodo lahko iz prve roke izkusili čar in veselje do glasbe. Na razpolago bo cel spekter glasbil. Mladi obiskovalci bodo imeli priložnost preizkusiti različna glasbila pod vodstvom izkušenih učiteljev in odkriti, kaj jih najbolj navdušuje. Poleg praktičnega preizkusa bodo starši in otroci lahko pridobili tudi vse potrebne informacije o sprejemnih preizkusih za vpis v glasbene programe.

Teden dni kasneje, v sredo, 15. maja 2024, pa bodo odprli svoja vrata tudi ljubiteljem plesa. Odprte učne ure za balet, ki bodo potekale v baletni učilnici na Cankarjevi 2, bodo ponudile vpogled v svet baleta. Plesno pripravnico 2 bodo predstavili od 16.50 do 17.10, 1. razred baleta od 17.50 do18.10, za konec pa še 1. razred sodobnega plesa od 18.50 do 19.10. Za najmlajše bo tudi priložnost, da se pridružijo baletnim uram in preizkusijo svoje plesne spretnosti.

Dogodek je odprt za javnost in zagotavlja edinstveno priložnost za spoznavanje z umetnostjo, ki morda za vedno spremeni življenje vašega otroka. "Veselimo se vašega obiska," vabijo iz kranjske glasbene šole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.