Šport > Nogomet
38 ogledov

Pérez išče rešitev za Ronalda

real atletico madrid cristiano ronaldo Reuters
Predsednik madridskega Reala Florentino Pérez bo izpolnil željo Cristiana Ronalda in 7. januarja nogometaša spremljal na podelitvi zlate žoge. Španski poslovnež se bo potrudil, da bi prvega zvezdnika ekipe obdržal v Madridu.

Ronaldo: ''Gospod predsednik, nekaj vam moram povedati. Nisem srečen in želim oditi.''

Pérez: ''Če želiš oditi, mi prinesi dovolj denarja, da podpišem z Messijem.''

Ronaldo: ''Če gre samo za denar, bom jutri prinesel sto milijonov.''

Pérez: ''Ne sto, tvoja klavzula je vredna tisoč milijonov.''

florentino perez real madrid | Avtor: EPA EPA
Približno takole naj bi pred štirimi meseci potekal pogovor med Cristianom Ronaldom in predsednikom Real Madrida Florentinom Pérezom. Španec je bil takrat prepričan, da za nezadovoljstvom Ronalda stoji večmilijonska ponudba Paris Saint-Germaina ali Anžija, povsem mogoče pa je, da si je Portugalec želel le zagotoviti podaljšanje pogodbe, ki mu poteče leta 2015.

Štiri mesece kasneje se Pérez zaveda resnosti situacije - Ronaldo resnično želi oditi. Napadalec Real Madrida ni zadovoljen s podporo, oziroma pomanjkanjem le te, ki mu jo klub izkazuje v lovu na tako željene osebne lovorike. Pérez je zato odločen, da najde rešitev. Odnos med obema akterjema sicer nikoli ni bil najboljši, razlog za to pa lahko pripišemo bodisi težavni osebnosti prvega zvezdnika Reala bodisi politiki predsednika, ki se distancira od svojih igralcev.

Ronaldo je v 166 tekmah v dresu Reala zabil 168 golov in ne razume, zakaj ga klub ne obravnava kot priznanega zvezdnika. Pérez se je zato odločil, da bo na podelitvi zlate žoge, ki bo 7. januarja v Zurichu, spremljal svojega varovanca.

Komentarjev 1
  • picikato 22:52 07.december 2012.

    ..nekako, ga nikoli nisem maral..vse preveč pompa okoli njega!? -Ali, iskreno dvomim, da je resnično tak egoist. Da pa money talks..pa itak nč novega. Problem je sam, ker sta PSG in Anži, še mal "premlada" kluba. V Angliji, Chelsea in ...prikaži več City odpadeta..v Ita, pa tud Juve še ni tulk "zrel"..Inter ga serje, od kar ni Murija..da o Milanu nit ne govorim. Tak, da bomo pravljice o njegovem nezadovoljstvu, še kr ččččiiitalll...-in največja ironija...še žogo mu bo Messi zizno! -Stavim!