Magazin > VIP
11930 ogledov

Ana Tavčar seksi kot še nikoli

ana tavčar Instagram
Privlačna voditeljica je pokazala svoje zavidanja vredne obline.

Voditeljica Ana Tavčar, ki jo poznamo iz oddaje Dobro jutro, je tokrat na Instagramu sledilce presenetila z vročo fotografijo svoje postave, na kateri se vidi njen raven trebuh. Lepotica, ki se je takole soncu nastavljala nekje na morju, je ob posnetku zapisala: “Nič drugega kot staromoden svež zrak in sonce, ki pomirita duha, nahranita telo in nahranita dušo.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Pod fotografijo se je nabralo ogromno komplimentov, kot so: “Lepa si”, “Seksi in vroča lepotica”, “Hotkica” in mnogo emotikonov v obliki srčkov in ognja. Privlačno voditeljico, za katero mnogi upajo, da je še samska, smo vprašali, kako skrbi za svoje telo in katerih načel se drži.

"V zadnjem času stavim na jogo. To je edina vadba, s katero se ukvarjam, in četudi se zdi, da gre bolj za sproščanje, je joga za mišice in telo kar precej zahtevna. Zdi se mi, da lepo vpliva na držo, postavo in formira telo. Poleg tega obožujem sprehode, največkrat po naši lepi obali, nad Strunjanom v vetru ali v kraškem gozdu; s kolesom po Parenzani na sladoled in nazaj. Nekaj načel mi je blizu. Verjamem v preprostost. Taoisti učijo, da so najbolj preproste (npr. dihalne) vaje najbolj učinkovite. Sprehod? Menda je čisto navadna hoja izjemno dobra za vse notranje organe, sprošča endorfine, izboljša krvni obtok in verjetno še marsikaj," nam je zaupala Ana in še razkrila, da ne mara odrekanj, saj verjamem v raznolikost. "Zdrav slog življenja, dobra kakovostna hrana, ki vključuje res vse, ni prepovedanih živil. Posebej ljuba mi je mediteranska prehrana in spomnim se zdravnika iz jutranjega programa, ki je razlagal, da je ta način prehranjevanja dokazano najbolj zdrav in učinkovit. In še eno načelo: ljubezen. Ljubeče misli, ljubeč odnos do telesa, do sebe in drugih."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 18:43 16.april 2024.

    Prvi april je že dva dobra tedna za nami. Vi pa še kar nadaljujete s šalami.

  • Avatar Zala
    Zala 18:16 16.april 2024.

    Nekdanja Pirkovičeva kobila pa seksi. Ste vi za štose.

  • Herkules 12:47 16.april 2024.

    Tole horseface je potiskal ostareli, razpadajoči janšist perković! Verjetno ji je stari izprijenec tako računal za ureditev službe na rtv! Pove vse o njej!