Magazin > Horoskop in Numerologija
9557 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ne bodite presenečeni, če se bodo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom pojavile težave s spanjem in z apetitom, doleti vas lahko tudi občutek šibkosti.

Nepričakovane priložnosti vas lahko, če boste osredotočeni, naučijo veliko stvari. Uživali boste v improvizaciji in eksperimentiranju. Manjši zapleti in nesporazumi vam bodo dali misliti, da se v zadnjem času prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Zavedajte se, da se vam lahko napačni koraki kmalu obrestujejo v negativni smeri, zato pozabite na maščevanje, tudi če ste na nekoga zaradi določenega dejanja zelo jezni. Počakajte, da se najprej umirite.

BIK 

Pričakovanja, ki so povezana z materialnim področjem, se lahko dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju kozoroga, uresničijo. Nato sledi nekaj sproščenega delovanja, ki vas bo popeljalo v optimizem.

DVOJČKA

Če želite, da bodo rezultati pozitivni in določene stvari pravočasno zaključene, se boste morali stabilizirati. Zastavili si boste težek in zahteven zalogaj, zato bo sodelavec samo čakal, da naredite napako.

RAK

Razmišljate o nekem predlogu, ki vam bo, ko boste spoznali vsa dejstva, vedno bolj všeč. Namesto da se oddaljujete od bistva, se raje brezkompromisno prilagodite trenutni situaciji.

LEV

Dopoldne boste z luno v kozorogu, ki prebuja vztrajnost, izredno odločni in motivirani tudi za tisto, čemur se bodo drugi izogibali. Priznali si boste, da kompliciranje le prebuja slabo motivacijo. 

DEVICA 

Pravočasno menjate taktiko, da ne boste zaradi hladnega pristopa ostali praznih rok. Prisotna bo energija, ki bo dvomljiva, zato z dejanji pokažite tisto, kar se vam prepleta po mislih.

TEHTNICA

Če ste se še nedavno požvižgali na vse, bo situacija, ki vas bo doletela dopoldne, ko bo luna še v kozorogu tako zelo zvita, da je nikakor ne boste mogli ignorirati. Spomnite se na podoben dogodek iz preteklosti.

ŠKORPIJON

Čeprav so vas izkušnje že večkrat naučile, da vas egoizem vedno znova vrže v težave, se boste s težavo, ko bo govora o določenih stvareh, spustili na raven sogovornika ter sodelovali.

STRELEC

Nikar ne dovolite tistim, ki vedno predlagajo nekaj drugačnega, da bi vam vzeli upanje v zadevo, ki vam veliko pomeni. Ob zanimivem srečanju boste začutili, da je ta oseba bolj zanimiva kot ste predvidevali.

KOZOROG

Samo vi veste, kaj si želite ter kaj je v resnici dobro za vas, zato se, ko se bo potrebno odločiti, zanesite le na lastno presojo. Če boste neučakano iskali bližnjico, boste naleteli na številne ovire. 

VODNAR

Pogovor z nekom, ki vam lahko pomaga pri pomembni odločitvi, bo ključnega pomena, saj boste kar naenkrat prepričani v drugačno zgodbo. V ljubezni bo bolj napeto, ker ne boste pripravljeni na soočenja.

RIBI

Sodelavci ali znanci se bodo, ko boste nekaj izpostavili, odzivali popolnoma drugače, kot mislite in čutite. Pokažite samozavest, ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.