Svet
8518 ogledov

Z avtom v hišo

Nesreča, avto v hišo Požega.eu
Policija voznika še išče.

Hrvaška policija išče voznika, ki se je ponoči s svojim avtomobilom zaletel v hišo v Mihaljevcih, potem pa pobegnil, poroča portal Požega.eu. Menijo, da je nesreča posledica norega slavja po hrvaški nogometni zmagi nad Anglijo.

Voznik VW Golfa III je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom; dvignilo ga je v zrak, zaletel se je v hišo in pristal na strehi.

Voznik je po nesreči avtomobilu odstranil tablice in pobegnil neznano kam. Policija ga še išče. Kot domnevajo, je najprej odšel domov, da bi se streznil.

Zanimivo, da ženska, ki živi v tej hiši, ni ničesar slišala. Ko je zjutraj stopila iz hiše, pa je imela kaj videti. Povsem razbito vozilo je skoraj pristalo v njeni dnevni sobi, še piše omenjeni portal. 

Nesreča v Mariboru Slovenija Druga smrtna žrtev na naših cestah v enem dnevu Prometna nesreča Slovenija Prevozil rdečo luč in silovito trčil v drugo vozilo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.