Svet
6489 ogledov

V razbeljenem avtu pustili dve deklici in psa

Pes v avtu Profimedias
Deklici, ki sta stari šest in osem let so odpeljali v bolnišnico, starša aretirana.

Hrvaški portal 24Sata poroča o grozljivem početju dveh nemških turistov, ki sta pustila v zaprtem avtu otroka in psa. Zaprti so bili kar eno uro.

Dogodek se je zgodil v petek okoli 19.30 v Poreču, policistom pa deklic ni bilo potrebno reševati iz vozila. Tik pred njihovim prihodom je namreč vozilo odklenil oče otrok, 28-letni nemški državljan.

Otrok v avtu Neodgovornost Svet Pustila otroka v vrelem avtu, kako je reagirala, je neverjetno Otrok v avtu Nasvet NIJZ Zdravje Nastavite opomnik, da otroka ne pozabite v avtu! Otrok v avtu Slovenija Je otrok v avtu doživel vročinski udar?

Deklici, ki sta stari šest in osem let sta bili zaradi vročine v vozilu izčrpani, zato so ju odpeljali na zdravljenje v puljsko bolnišnico. Veterinarji pa so morali oskrbeti pregretega psa in ga obdržali v oskrbi. Deklici sta bili iz bolnišnice kmalu odpuščeni.

Fotografija je simbolna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.