Svet
5176 ogledov

Eksplozija v Splitu

Reševalno vozilo Istochphoto
Sredi popoldneva je odjeknila močna eksplozija.

V Splitu na Hrvaškem je včeraj popoldne prišlo do eksplozije, v kateri so bili poškodovani trije delavci, ki so popravljali zunanjo enoto klima naprave na eni izmed stanovanjskih stavb.

Vse tri delavce so prepeljali v splitsko bolnišnico, ki je k sreči v neposredni bližini mesta nesreče. Štele so dobesedno minute. Eden izmed trojice delavcev je lažje poškodovan, dva težje, za življenje enega se zdravniki še borijo.

"Zelo močno je počilo, kot da bi šlo za močno eksplozijo. Delavci so menda polnili klimo, ko je počilo. Delavci so dobili hude opekline, eden ima zlomljeno nogo in roko, drugi nogo, stanje enega je bilo očitno zelo hudo," je za portal Index.hr povedal eden izmed očividcev.

Splitska policija pri tem potrjuje, da so ob 17.20 prejeli obvestilo o eksploziji, v kateri so bile poškodovane tri osebe. Po prvih neuradnih podatkih naj bi do eksplozije prišlo zaradi varjenja.

Hrvaško reševalno vozilo Tragično Svet Mladenič po udarcu umrl na šolskem tekmovanju Hrvaška plaža Hrvaška Svet Ljudje na plaži v šoku, turisti krvavi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Lion007
    Lion007 11:28 11.september 2018.

    Verjetno delavci ne vedo, da iskra in plin ne gresta skup.