Šport > Košarka
24 ogledov

Bhullarja - brata, skupaj visoka 442 cm

Sim Bhullar, starejši brat. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Sim in Tanveer Bhullar sta brata. Prvi je visok 223,5 centimetra, težak 130 kilogramov in star 17 let. Drugi je težak 118 kilogramov, meri 218,5 centimetra in ima 15 let. Jasno, igrata košarko.
Oglejte si video o obetavnih indijskih košarkarjih!

Igrata za srednjo šolo Kiski v Pensilvaniji, prihajata pa iz Indije. Yahoo poroča, da imata oba perspektivo NBA-zvezd. "Njun potencial je brezmejen," je dejal Joe Lewandowski, njun prvi trener v ZDA, Daryn Freedman, ki sedi na klopi Kiskija, pa je dodal: "Tako gibljivih visokih igralcev ne boste našli nikjer. Prepričan sem, da v tem trenutku v ZDA ni tako kakovostnega mladega igralca, kot je Sim."

Za Simom je druga sezona v ekipi, ki jo je končal s povprečjem 16 točk, 14 skokov in osem blokad. Tanveer pa je v debitantski sezoni dosegel povprečno po 12 točk, 11 skokov in šest blokad. Američani hvalijo tudi njuno mehko roko in pregled nad igro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.