Magazin > VIP
1741 ogledov

Ta zvezdniški trebušček je star 70 let!

vera wang Instagram
Neverjetno, kako je videti modna oblikovalka Vera Wang.

Njene kreacije so legendarne in nanje prisegajo največje zvezdnice tega sveta. Ameriški modni oblikovalki kitajskih korenin, Veri Wang, je v življenju uspelo - s trdim delom in neverjetnim talentom za modo. 

Leta 1949 se je v New Yorku rodila Florence Wu in Chengu Wangu, ki sta iz Kitajske v ZDA prišla nekaj let prej. Verin oče je imel podjetje z medicinskimi pripomočki, njena mama pa je delala kot prevajalka pri Združenih narodih. Kot otrok se je aktivno ukvarjala z umetnostnim drsanjem. Ko se ji ni uspelo kvalificirati za olimpijske igre, je začela delati v modni industriji.

Vera je sicer diplomirala iz umetnostne zgodovine in takoj po študiju dobila delo urednice pri reviji Vogue. Tam je delala 17 let, nato pa je pri Ralphu Laurenu našla nov izziv. Z njim je sodelovala dve leti. Pri 40. je stopila na samostojno pot in začela oblikovati poročne obleke. Njene poročne kreacije je nosilo mnogo zelo znanih žensk, med drugim tudi Chelsea Clinton, Ivanka Trump, Mariah Carey, Victoria Beckham in Kim Kardashian.

Tudi njene večerne obleke so vroča roba. Nosila jih je celo prva dama Michelle Obama.

Vera ni aktivna le v svetu mode, ampak tudi na družbenih omrežjih, kjer je pred kratkim objavila nekaj svojih fotografij v kratkih hlačah in športnem nedrčku. Na njenem telesu ni niti grama maščobe …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.