Magazin > VIP
992 ogledov

Sally Field spregovorila o svojih travmah

Sally Field Žurnal24 main
Sally Field je več kot šest let pisala svojo avtobiografijo ’In Pieces’.

Kmalu bo izšla avtobiografija igralke Sally Field, In Pieces, v kateri razkriva, da je bila kot otrok zlorabljena. Njena mama Margaret Field se je po ločitvi od Sallyjinega očeta poročila s kaskaderjem Jockom Mahoneyjem, ki ga je 71-letna zvezdnica v svoji knjigi označila za »Piskača iz Hamelina«, sebe in ostale družinske člane pa za njegove »navdušene sledilce«.

»Bilo bi mnogo bolj enostavno, če bi čutila le eno stvar – če bi bil Jocko le krut in zastrašujoč. A ni bil. Znal je biti čaroben, kot  Piskač iz Hamelina,« je v knjigi zapisala zvezdnica in dodala, da jo je očim mnogokrat poklical v spalnico. »Počutila sem se kot otrok, brez moči, a hkrati ne več otrok. Mogočna. To je bila moč. A želela sem si biti otrok.«

Igralka pravi, da so se zlorabe končale, ko je dopolnila 14 let. Igralkina mama o zlorabah menda ni vedela nič. Kaj se je s hčerko dogajalo, je izvedela šele 50 let pozneje, ko je Sally dobila vlogo v filmu Lincoln.

Sally je v knjigi tudi razkrila, da je kot najstnica doživela seksualno prebujenje, ki ga je označila za »pobeg iz svojih možganov«. Pri sedemnajstih letih je zanosila in odšla v Mehiko, kjer je otroka splavila. 

Zvezdnica je svoje travme prebolevala s pomočjo vlog. »Na ta način sem lahko občutila stvari, ki jih doslej še nisem. Slišala sem svoj glas. Spraševala sem se, kaj bi se zgodilo, če ga ne bi. Kako dolgo bi trajalo, da bi spoznala, da imam pravico biti ogorčena?« se sprašuje zvezdnica. 

Komentarjev 1
  • Audrey_Cheeke 09:58 12.september 2018.

    Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda moj najboljši prijatelj mesečno zasluži več kot 25.000 dolarjev in me prepričaa, daa poskusim. Potencial pri tem je neskončen. Tukaj ...prikaži več sem naredil >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com