Magazin > VIP
2406 ogledov

Numerologinja Lili Sorum: Princa Louisa bo v najstniških letih odneslo

kate middleton
Kaj o princu Louisu, glede na njegovo ime ter datum in uro rojstva povedo številke oziroma numerologija …

Princ Louis se ponaša s kar dvema mojstrskima številoma, in sicer 11/2 in 22/4, kar pomeni, da je izjemno intuitiven in sklepati gre, da je stara duša. S svojimi dejanji in pogledi bo prevetril kraljevi dvor. 

Kate Middleton Magazin Razkrito: Tako na tem oddelku razvajajo vse bodoče mamice

Kombinacija njegovih osebnih števil nakazuje na osebo mehkega srca, ki bo želela pomagati tistim v stiski, do sebe pa bo princ izrazito zahteven in strog. Če se ne bo naučil spočiti, kadar bo pod stresom in od sebe ne zahtevati preveč, bi ga lahko pestile zdravstvene težave že v mladosti. 
kate middleton Magazin Britanski dvor: Ime končno razkrito!

Seveda bo slej kot prej v njegovem življenju prišlo obdobje, ko bo potreboval odklop in takrat bi lahko o njemu prebirali ne preveč laskajoče novice. Upajmo, da jih bo javnost pripisala puberteti. Zaradi svojega nagnjenja k dobrodelnosti bi lahko naletel na neodobravanje strogih pravil sveta plemstva. Predvidevati je, da bo v svojih starejših letih preživel več časa v tujini, obstaja celo možnost, da bo svojo domovino za dalj časa zapustil, napoveduje numerologinja Lili Sorum. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice