Magazin > Horoskop in Numerologija
8837 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 15. oktobra

astrologija, horoskop
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Danes boste morali biti previdni, saj se vam v zadnjih tednih dogaja, da nekdo neprestano vtika nos v vaše zadeve. Bodite previdni, še posebno pri delu, da se ne boste danes zapletli v prepir, ki bi lahko vodil v globljo zamero. Pričnite dan z optimističnim pristopom. Pri delu se ne pustite motiti. Zaupajte v svoje sposobnosti in videli boste, da lahko uspešno izpeljete projekt do konca.

Ljubezen:
Danes boste razmišljali o prihodnosti z določeno osebo, ki jo želite imeti ob sebi. Zdi se vam, da bi z njo lahko preživeli preostanek svojega življenja. Ne hitite. Pred vami je velik izziv, s katerim se boste morali soočiti. Zdi se vam, da ste čustveno zreli, toda ne postavljajte pravil le svojemu partnerju. Začnite pri sebi. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Nov delovni dan bo od vas zahteval veliko več energije, kot ste bili vajeni do sedaj. Bodite pripravljeni, saj vas bo lahko doletelo tudi kakšno neprijetno presenečenje. Začnite z delom takoj in ne odlašajte, v nasprotnem primeru lahko pričakujte neprijeten pogovor z nadrejenim. Potem pa bi bili samo jezni. Pazite na svoje počutje!

Ljubezen:
Danes boste samski čutili nekakšno melanholijo. Vezani boste čutili ravnodušnost. Zdelo se vam bo, da partner ne more izpolniti vseh vaših pričakovanj. Prav tako se vam bo zdelo, da se vajin odnos ohlaja. Neuspeh pri delu vas bo potrl, kar se bo lahko prikradlo tudi v vaše intimno ljubezensko življenje. Ne dopustite tega. Pred vama je obdobje preizkušnje. Borite se!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Delovni dan boste pričeli zelo ambiciozno. Zdelo se vam bo, da boste danes res lahko dokončali vse začete projekte. Kar bodite optimistični. V finančnih okvirih lahko pričakujte denarno rast in oplemenitenje premoženja. To bo v vaše življenje vneslo veselje in radost. Prejeli boste dobre novice, ki bodo polepšale vaš dan. Veselite se!

Ljubezen:
V današnjem dnevu boste morda pozabili na ljubezen in družinsko radost. Predajte se ji. Ne pozabite, da šteje vsak trenutek, ki ga preživite z ljubljeno osebo. Komunikacija s partnerjem bo danes izrednega pomena. Prisluhnite mu, saj vam bo želel pojasniti pomembno ugotovitev. Že dolgo časa ga niste zares poslušali. Ne mislite le nase. Ne bodite neprizanesljivi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes boste zelo optimistični, še posebno na področju dela. Prav je, da zaupate vase, toda v vsakem primeru ne letajte previsoko, saj bi bil padec lahko boleč. Ne pozabite, da se počasi daleč pride. Delajte majhne korake in v mislih si postavljajte majhne cilje. Le tako bodo ti uresničljivi. V nasprotnem primeru vas bosta že danes doletela razočaranje in obup. Pazite na želodčne težave.

Ljubezen:
Samski boste danes osamljeni. Vezani, zdelo se vam bo, da vam partner ne namenja pozornosti in ne izkazuje predanosti. Prav je, da mu zaupate svoje občutke, toda ne pozabite na pravi trenutek. Zdi se, da vse zadržujete v sebi. Kopičenje težav ne prinaša pozitivnih obetov. Ne oklevajte več dolgo.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Na delovnem področju vas že danes čakajo spremembe. Pred vami je pomemben sestanek, po katerem se bodo vaše delovne naloge spremenile. Prav je, da pripravite svoje argumente, še posebno v primeru, da v zadnjem mesecu niste bili najbolj uspešni pri delu. Ne bojte se. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Prijetno boste presenečeni nad odzivom nadrejenih.

Ljubezen:
V ljubezni ne premišljujte o večjih spremembah. Če ste samski, se izogibajte novim poznanstvom in novim razmerjem. Zagotovo v tem tednu ne boste spoznali pravih oseb. Vezani zadržite misli o skupnih življenjskih premikih. Svoje želje boste lahko izrazili tudi teden dni kasneje. Današnja reakcija vašega partnerja zagotovo ne bi bila pozitivna. Ne pričakujte preveč!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Dan boste preživeli slabše, kot je v vaši navadi. Zdelo se vam bo, da ste pri delu nemočni. Čeprav ste še pretekli teden žareli od vse delovne energije, vas bo tokrat premagala utrujenost. Vaš dan bo precej pasiven. Priznali si boste, da danes enostavno niste kos novim delovnim nalogam. Pazite na težave s prebavili. Uživajte le zdravo hrano! 

Ljubezen:
V ljubezenskih vodah boste danes zelo zmedeni. Samski ne boste vedeli, kje se pravzaprav nahajate in kakšen je vaš položaj. V primeru, da se zbližujte z določeno osebo je prav, da čim prej razjasnite pričakovanja. Tako vaša kot njena. Vezani boste razmišljali o prihodnosti odnosa, ki ga imate. Resnica, ki jo boste spoznali danes, bo zagotovo prava.
    
Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Dnevi pred vami bodo polni odločitev, še posebno na delovnem mestu. Čutili boste, da ste na pravi poti. Razmislite o vseh možnostih, ki so vam na voljo. Ne prenaglite se pri odločanju. Morda se bo ravno danes pojavila nova poslovna priložnost, ki bo izboljšala vašo finančno varnost. Pazite na počutje. V popoldanskem času se bo lahko pojavil glavobol.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju boste zelo racionalni. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste razmišljali o tem, kaj vse bi še lahko naredili za izboljšanje tega odnosa. Prepričani boste, da vlagate premalo truda v razmerje. Pred vami je veliko sreče in harmonije. Naučite se jo zgrabiti. Samski se boste počutili slabše. Čutili boste, da vas pretekla izkušnja ovira. Prebolite jo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes se ne smete prenagliti pri svojih poslovnih odločitvah. Zagotovo boste razmišljali o mnogih smereh, ki so vam na voljo pri vašem delodajalcu. Preden boste predstavili utemeljene razloge za napredovanje, se boste morali še malo potruditi. Čas bo zagotovo prinesel svoje, vaša naloga pa je, da se zavedate, da ste na pravi poti. Le pogumno naprej! 

Ljubezen:
Mislite s svojo glavo! Ne delajte stvari le zato, ker drugi menijo, da so prave. Znašli se boste na točki, ko boste morali prisluhniti svojim lastnim čustvom in svojemu razumu. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste dvomili vanj. Planeti danes ne bodo na vaši strani, zato pričakujte ogromno zmede. Sprva premislite pri sebi, šele nato zaupajte svoje občutke partnerju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Bodite previdni pri svojem izražanju. Današnji dan bo naporen, saj vas bodo nadrejeni lahko napačno razumeli. Prav je, da poskrbite za to, da bo interpretacija vaših besed pravilna. Četudi ste v težavnem obdobju, ohranite spoštovanje do vseh oseb na delovnem mestu. Razmišljali boste o svojem novem delovnem načrtu, ki bo danes popolnoma prevzel vaše misli. Ukrepajte! 

Ljubezen:
Danes boste morali vezani v razmerju pokazati svojo zvitost. Res je, da ste iznajdljivi, zato je čas, da to uporabite. Znašli se boste pred pomembnim vprašanjem. Svojega partnerja boste morali prepričati v stvar, ki je ta trenutek pomembna za vas. Uporabite vse svoje čare in videli boste, da ga lahko zvabite na svojo stran. Samski lahko v večernih urah pričakujete ogromno očarljivih trenutkov.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes boste morali biti previdni. Soočali se boste z nejasnostmi, ki vam bodo lahko pričarale občutke nelagodja in pesimizma. Trenutno se nahajate v slabšem časovnem obdobju, zato ga boste morali premagati. Današnji dan bo zato eden težjih in depresivnejših. Odidite v naravo in zadihajte! Počutili se boste bolje.

Ljubezen:
V ljubezenskih vodah boste primorani sprejeti določene odločitve. Morda vas bo partner postavil pred nove preizkušnje, pri katerih boste morali dokazati, koliko vam pravzaprav pomeni. Današnji pogovor vaju bo vodil v stabilen in trden odnos. Prav je, da verjamete v vajino zvezo, saj je pred vama zagotovo eno težjih obdobij, v katerem si bosta morala dokazati zaupanje. Samski, pričarajte si zadovoljstvo na osebni ravni.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:
Pri delu se boste primorani potruditi. Prav je, da vnesete v vaše delo malce več akcije in motivacije. Dokažite, da je vaš delovni elan na višku. Morda se boste znašli na razpotju. Današnji dan zagotovo ne bo najboljši na delovnem mestu. Določene delovne naloge vam ne bodo šle od rok. Ne belite si glave, saj vas že jutri čaka boljši dan. Vsekakor se potrudite po najboljših močeh. 

Ljubezen:
V ljubezni boste samski in vezani v ospredje postavili komunikacijo. Vezani boste čutili, da je med vama s partnerjem zagotovo pravi trenutek za akcijo in premik naprej. Sprva se pogovorita o vseh podrobnostih, saj boste kasneje spoznali, da so te več kot pomembne. Morda boste izrekli zelo pomembne besede, s katerimi boste dokazali, kako zvesti in predani ste svojemu partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Pri delu vas že danes čaka veliko sprememb in veliko delovne vneme. Zagotovo bo vaš delovni dan minil zelo pestro. V sebi boste ponovno začutili moč in zagon, ki vas je v preteklem tednu zapustil. Izkoristili boste vsako informacijo, ki vam bo zaupana in sicer sebi v prid. Čaka vas uspeh, morda celo službeni izlet v tujino. Veselite se ga! 

Ljubezen:
Pred vami je dan, v katerem boste čutili, da strast med vama s partnerjem pojenja. Zdelo se vam bo, da si nista tako blizu, kot ste vajeni. Zdelo se vam bo, da ste osamljeni in zapuščeni, toda zgolj po lastni krivdi. Zagotovo ste predolgo postavljali delo pred ljubezen, kar vam partner morda ne bo nikoli odpustil. Poiščita kompromis in videli boste, da je razmerje lahko zelo zabavno.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.