Magazin > Horoskop in Numerologija
6572 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 31. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Kako čarobna bo noč čarovnic?

OVEN
Splošno:

Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si kdo misli vas in če vas dovolj cenijo. Tudi malo nečimrni boste, zato se vam lahko zgodi, da boste užaljeni, čeprav bo imel nekdo čisto lepe namene. Glede denarnih prilivov, obresti ali prihrankov se pripravite, da bodo morda manjši, kot ste si preračunali.

Ljubezen:
Počutili se boste, da bi naredili vse za ljubezen, a do kakšnih večjih praktičnih dejanj ne bo prišlo. To tako za samske kot tudi za vezane pomeni, da boste obstali na mestu, pa čeprav polni idej in po čustveno zelo razgibanem obdobju. Vse ob svojem času, kar pa ne bo danes.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Tole obdobje ni šala, zato vam bo danes koristilo malo razvedrila. Vse, kar ni nujno, preložite na kakšen drug dan in počnite kaj, kar vas zares veseli. Dan bo nekoliko umetniško obarvan. Horoskop vam svetuje, da se spomnite na svoje talente in jih obudite.

Ljubezen:
Čustveno boste zelo dovzetni, zato se vam hitro lahko zgodi, da boste prevzeli razpoloženje od nekoga drugega. Če bo partner ali simpatija slabe volje, vam bo še najbolj ustrezalo, da se malce odmaknete in počakate, da nevihta mine. Vsekakor pa se ne spuščajte v prepire.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Potrebovali boste posvet. Pomagala vam bo oseba, ki bo lahko pogledala na stvari z razdalje, zato bo tudi bolj optimistična, kot bi lahko bili vi. Na denarnem področju vam dobro kaže. Če razmišljate o večjem nakupu, bo morda zdaj pravi čas.

Ljubezen:
Samskim se bodo dogajale same pozitivne stvari. Vezani pa vzemite stvari v svoje roke. Dovolj dolgo ste čakali. Naredite nekaj dobrega za vaju. Partner na začetku morda ne bo navdušen, vendar počakajte, da bo videl prve rezultate. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Vaša pričakovanja bodo visoka, pripravljeni pa si boste tudi naložiti velike obremenitve, da bi jih uresničili. Vse boste hoteli narediti sami, pa tudi okoliščine vam ne bo naklonile kaj dosti možnosti za pomoč. Če je kakšen del vašega načrta tehnično zahteven, ga dobro premislite.

Ljubezen:
Vezanim povprečna zveza ne bo dovolj. Čutili boste, da lahko imate več in pripravljeni boste narediti skoraj karkoli, da se to tudi uresniči. Zmernost je lepa čednost, ne pozabite tega. Pregovor bo uporaben tudi za samske, saj se vam lahko zgodi, da se boste navdušili za več kot eno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Ne boste prenesli, da bi bili odvisni od kakšnega človeka ali da bi morali čakati, da se nekaj zgodi. Tudi vsi, ki bodo danes kaj hoteli od vas, bo naleteli na ovire in se bodo morali potruditi bolj, kot je pri vas v navadi. Vaša samostojnost vas bo navdajala s pozitivnimi občutki.

Ljubezen:
Vezani boste uživali v partnerjevi družbi. Danes je dober dan za globoke pogovore in izlivanje čustev. Samski boste pripravljeni povedati nekomu, da vam je všeč. A le če bo pravilno odreagiral na vaše previdno tipanje terena, drugače ne bo nič.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Dan boste začeli spočiti, zato se boste z novim zagonom lotili stvari, ki ste se jih namenili početi. Veliko prostora v vašem urniku danes ravno ne bo, vseeno pa poskrbite tudi za sproščanje. Saj nočete, da bi se vsa ta dobra energija utopila v preobilici dela in skrbi, kajne?

Ljubezen:
Samski boste zapluli v čustveno razburkana morja. Počutili se boste, kot da se morate takoj odločiti, kako naprej, čeprav to v resnici še zdaleč ni nujno. Vezani boste bolj zadovoljni, če odločitve glede skupnega življenja danes prepustite partnerju.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Vaša samopodoba bo dobila spodbudo, ki vam bo več kot ugajala. Danes je pravi dan za kakšno delo, ki ste ga že dlje časa odlagali, saj vam bo šlo dobro od rok. Razpoloženi boste za pogajanja in za vse tisto, kar ste zadnje dni potiskali na stranski tir. Vsak mali uspeh vam bo le še prilil olja na ogenj.

Ljubezen:
Na čustvenem področju vas bo težko premakniti. Ne glede na situacijo boste vztrajali pri svojem, saj drugih možnosti enostavno ne boste videli. Vezani boste prevladali nad partnerjem, ki se vam bo moral hočeš nočeš prilagajati. Samski pa si boste v glavi napletali svoje zgodbice.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Čeprav vas bo mikalo, da bi delali načrte glede financ, danes ne bo ravno dan, ko bi se vam idealno izhajali. Vstopate v čas sprememb, ko bo potrebne več fleksibilnosti. Predvsem vam danes horoskop ne priporoča, da bi razdirali obstoječa sodelovanja, saj ne boste mogli najbolje predvideti posledic.

Ljubezen:
Vezani boste zmedeni glede nekega dogodka s partnerjem. Ne bi bilo slabo, da bi se še enkrat pogovorili glede vsega skupaj. Razčistita nejasnosti. Samski pa boste morali danes sprejeti tveganje, ki se vam bo ponudilo. Čeprav vam bo težko, boste dosegli zadani cilj. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Iskali boste pravi način, kako bi nekaj dosegli. Danes se vam lahko zgodi celo to, da se boste nazadnje odločili za drugačen cilj in popolnoma spremenili celotno strategijo. Zaradi zunanjih vplivov boste morali biti bolj prilagodljivi. Priložnosti se bodo pojavile, ko jih ne boste pričakovali.

Ljubezen:
Vezani boste danes želeli presenetiti boljšo polovico z nekim dejanjem, vendar pa vaš partner ne bo tako navdušen nad celotnim dogajanjem. Samski pa boste precej zaposleni sami s seboj, a vseeno bo nekdo pritegnil vašo pozornost.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Trdno boste odločeni, da ne boste več lenarili in čakali na delo. Čeprav bo dan bolj nestabilen, ne izgubite upanja in se prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako boste razporedili denar, ki v zadnjem času precej neredno priteka. 

Ljubezen:
Danes poskrbite, da boste pustili preteklost za seboj. Naredite nekaj prostora za prihodnost. Vezani pozabite prepir, ki sta ga imela s partnerjem. Boste videli, da se boste takoj počutili veliko bolje. Samski pa boste danes iskali predvsem sproščenost, dolgoročni ljubezenski načrti vam ne bodo dišali.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Računajte z veliko verjetnostjo, da  boste danes napačno presodili pomembno situacijo. Okoli tega se bo v glavnem razpletalo današnje dogajanje, pričakovati pa je, da boste večkrat spreminjali svoja stališča. Ni vse samo odvisno samo od vas. Lažje vam bo, če boste to sprejeli.

Ljubezen:
S samskimi danes ne bo češenj zobati. Ali bo po vaše, ali pa ne bo nič. Tudi vezani ne boste ravno najbolj odprti za kompromise, čeprav boste na račun ljubega miru kakšnega vendarle sprejeli. Pričakovanja, ki jih imajo drugi glede vaših čustev, se vam bodo zdela neutemeljena.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Ko boste morali reševati nesporazume, bodite previdni. Še tako dober namen vas lahko spravi v težave, če se zadeve ne boste lotili dovolj taktično. Finančno tudi še niste tam, kjer bi si želeli biti. Kljub temu pa se boste danes obnašali, kot da je izboljšanje že tik pred pragom.

Ljubezen:
Vezani boste pripravljeni narediti vse, da bi ohranili in izboljšali svojo zvezo. Pripravljeni se boste zares potruditi in če je potrebno, se boste tudi oddolžili za nazaj. Samski pa boste uživali v vseh prednostih, ki vam jih omogoča vaše stanje. In če smo iskreni, teh niti zdaj ni malo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.