Magazin > Horoskop in Numerologija
2856 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. aprila 2019

Horoskop
Kaj pravijo zvezde?

OVEN
Splošno: 

Ne obremenjujte se z mišljenjem in mnenji okolice. Važno je le, da verjamete vase in v svoj uspeh. Tisti, ki se ukvarjate z zasebnim poslom, boste morali tudi danes razmišljati o delu. Dan bo ugoden, če iščete načine za zniževanje stroškov. Proti večeru boste preveč utrujeni, da bi se posvetili prijateljem. Glejte, da boste nadoknadili kakor hitro bo mogoče. 

Ljubezen:
Samski boste malce živčni. Zvečer imate nekaj pomembnega pred seboj. Poskusite se sprostiti, tako vam bo šlo veliko bolj gladko od rok. Tudi druga oseba ni najbolj sproščena. Vezani boste sicer želeli le najboljše za partnerja, vendar pa bo ta občutil vaše vedenje kakor pritisk nanj. Svoje mnenje zadržite zase.
 
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Danes se boste družili z neko osebo, ki vam lahko pomaga pri pridobivanju dodatnih izkušenj na poklicni poti. Trenutna čustvena situacija vas precej izčrpava, zato ne boste sprejeli povabila prijateljev na družabni ali kulturni dogodek. Danes vam bo samota najbolj prijala. Materialne zadeve: odklonili boste neko denarno pomoč.   

Ljubezen:
Samski, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila vašo simpatijo. Pred vami je izredno ugoden dan, zato ga izkoristite v svoj prid. Vezane pa se boste morale obrniti na nekoga, ki je bil ob vas vedno prej. Ta oseba vam bo dala pravi nasvet glede vajine zveze.  

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Veliko truda boste morali vložiti, če si želite pridobiti zaupanje, ki ste ga zapravili pri enem od prijateljev. Posledic ne boste mogli izničiti, zato bodite v bodoče bolj pošteni in odprti v medsebojnih odnosih. Predvsem pa ne uveljavljajte vedno le svoje volje. Počutje: zvečer odklopite skrbi in se prepustite veseljačenju. 

Ljubezen:
Vezani se ne smete vdati, ko se pojavijo težave. Morali se boste spopasti z njimi, ne pa čakati, da minejo same od sebe. S partnerjem se pogovorita o svojih čustvih. Samski boste ugotavljali, kaj si vaša simpatija misli in kako naprej. Sami ne boste prišli do zaključkov, poiščite nekoga, ki vam bo pomagal.  

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

V domačem okolju izkoristite vse svoje potenciale. Ne zadržujte znanja zase, temveč ga posredujte svetu. V bodoče bo to obrodilo sadove. Finance: znašli se boste pred pomembno odločitvijo, ki vam bo vzela kar nekaj energije. Zdravje: kažejo se težave s sinusi, še posebej, če pogosto podležete prehladom. 

Ljubezen:
Vezane bo partner na vsak način želel prepričati, da se lotite nečesa novega, vendar pa vam to ne bo najbolj po godu. Ne boste pripravljeni na nove podvige, zato se temu raje ognite. Samski se boste z nekom zapletli v prepir, vendar boste kasneje ugotovili, da vam je ta oseba celo všeč.  

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

LEV
Splošno: 

Pri vseh svojih ciljih si uspešno utirate pot na vrh. Nekdo od prijateljev vam bo nenehno za petami, toda hitro boste opazili, da globoko v sebi ni naklonjen vašim stališčem, morda niti vam samim ne. Naj vam to ne pokvari razpoloženja, saj veste, da vsem ne morete ugoditi. Zdravje in počutje: proti večeru se lahko pojavi rahel nemir. 

Ljubezen:
Samski svoje nasvete in misli danes obdržite zase. Nikakor namreč ne boste našli skupnega jezika z okolico. Tudi kar se tiče vaše simpatije, ideje ne bodo padle na plodna tla. Vezani se boste soočili s situacijo, v kateri ne boste točno vedeli, kaj narediti. Vsekakor boste potrebovali pomoč in podporo partnerja.
 
Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Stabilno finančno okolje vas bo osvobodilo vsakdanjih skrbi, ki ste jih imeli še pred kratkim. Tudi vsesplošno vzdušje bo izjemno ugodno. V prijateljskih krogih boste našli veliko podpore in dobrih idej, popoldne pa se le sprostite v domačem okolju. Povabite prijatelje na kosilo ali večerjo. 

Ljubezen:
Vezani, prav je, da se borite za svoje dobro, vendar morate vedeti, da ni vedno dobro vztrajati pri svojem za vsako ceno. Še posebno, ko gre za dobro vajinega odnosa. Samski pa bodite odprti za nove priložnosti in izzive. Pojavila se bo neka oseba, ki vam morda sicer ne bo takoj všeč, vendar si zasluži priložnost. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

V poslu se boste lotili nalog, pri katerih je najmanjša verjetnost tveganja. Igrate na varne karte, saj ne želite ponovno doživeti poraza. Zvečer pojdite med ljudi, saj ste neprestano zaprti med štirimi stenami. Finance: denarna pomoč s strani družinskih članov je kaplja v morje.  

Ljubezen:
Samski boste z veseljem poslušali težave ostalih in jim tudi svetovali. To je sicer zelo pozitivno dejanje, vendar pa morate vedeti, da se boste morali tudi vi nekomu zaupati. Razmislite, kdo bo to. Vezani boste imeli moto »cilj opravičuje sredstva«, zato vam bo vseeno, kako ravnate s partnerjem. To kar kliče po težavah. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Imate odlične možnosti za napredovanje v družabnih krogih, sploh če se ukvarjate s kakšno človekoljubno dejavnostjo. To je posledica vaše učinkovitosti in količine vložene energije. Dokazali ste se kot zanesljiva, delovna in iskrena oseba, zato ne bo nič presenetljivega, če vam bodo ponudili pomembno funkcijo ali zadolžitev. Na zasebnem področju pa dobro premislite, preden se nekomu podredite. 

Ljubezen:
Samski malce pazite na to, s kom se zapletate. Vajine želje in pričakovanja ne bodo enaka, zato bi lahko nekdo bil prizadet. Predno se v karkoli spustite, razjasnite pričakovanja. Vezane pa boste želele od partnerja konkretne odgovore glede vajinega odnosa. In ne odnehajte, dokler le-teh ne dobite. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Danes se vam bo zdelo, da nenehno nekoga čakate. Iz tega razloga boste stvari raje vzeli v svoje roke, s tem pa tudi odgovornost. Pazite le, da si ne skopljete luknje, v katero utegnete pasti. Raje dovolite, da še kdo drug opravi svoje delo, vi pa svojega tem bolj skrbno. Zvečer vas čaka prav zanimivo dogajanje.  

Ljubezen:
Samski boste nagnjeni k nepremišljenim dejanjem. Najsi gre za nakup igrače ali pa koraka naprej pri simpatiji. Bolje je, da se danes ne lotite ničesar, če ne boste kasneje lahko obžalovali. Vezani pa boste presenetili sebe in partnerja. In to v pozitivni smeri. Sprostite se in uživajte v dosežkih. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Za vas mora biti vse popolno, preden ste lahko zadovoljni. A danes boste morali celo s svojim kritičnim očesom priznati, da ste se odlično odrezali in da si več kot zaslužite počitek in sprostitev. Potrpežljivi boste, empatični in zabavni, zato bodo brez dvoma vsi želeli biti v vaši družbi. 

Ljubezen:
Vezani se boste preveč obremenjevali z mnenjem ljudi okoli vas. Če vi uživate v vajinem odnosu, potem je to tisto, kar je resnično pomembno. Raje se posvetite partnerju, ne pa govoricam. Samski se boste zagreli za neko osebo, ki vam bo precej nedosegljiva. A vztrajnost se izplača, zato ne obupajte. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Znašli se boste v dvomih glede ponudbe, ki bo vezana na tujino ali celo odpira možnost preboja na tuje trge, selitve ali daljšega potovanja. Precej neodločni ste, zato boste neprestano razmišljali o nastali situaciji. To vam lahko prinese ohladitve v zasebnih odnosih in tudi kakšen vroč prepir. Ravno tako pa ne bi bilo slabo, da bi bili v teh dneh bolj pazljivi na finance. 

Ljubezen:
Če se samski odpravljate na zmenek ali pa le ven s prijatelji, vam bo dobro delo nekaj bolj nenavadnega. To vam prinaša nove in zanimive izkušnje, ki  jih ne boste pozabili. Vezani boste do svojega partnerja še bolj prijazni kakor po navadi. To mu bo malce nenavadno, zato že takoj obrazložite razlog svojega vedenja. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Danes se posvetite delu, ki lahko poda realne rezultate, ne pa le improvizaciji. Marsikaj, kar si želite postoriti in doseči, zahteva še posebno veliko mero strokovnosti in doslednosti in prav to se tokrat pričakuje od vas. Zvečer si boste oddahnili od napornega dne in se pripravili na vse, kar imate v načrtu za jutri.

Ljubezen:
Vezani se boste morali vrniti na začetek odnosa in ponovno vzpostaviti ravnotežje. Vašemu partnerju se bo to morda zdelo nenavadno, vendar vama to prinaša pozitivne spremembe. Samski pazite, da se ne bo nekdo preveč navezal na vas. Če vam ni do osebe, boste morali to jasno povedati.  

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.